Άρης: Το deal για Ιτούρμπε – Όλες οι λεπτομέρειες

Άρης: Το deal για Ιτούρμπε – Όλες οι λεπτομέρειες

Γνωστές έγιναν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας του Άρη με τον Χουάν Ιτούρμπε.

Ο Άρης πραγματοποιεί μια τρομερή κίνηση αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Παραγουανό μεσοεπιθετικό Χουάν Ιτούρμπε, κάνοντας τον κάτοικο Θεσσαλονίκης.

Ο μεγαλομέτοχος των κιτρινόμαυρων, Θόδωρος Καρυπίδης, αποφάσισε να αυξήσει το μπάτζετ του συλλόγου κατά τρία εκατομμύρια ευρώ με την κίνηση του 28χρονου εξτρέμ, ενώ αυτό το νούμερο αναμένεται να αυξηθεί κι άλλο αφού θα αποκτηθούν τόσο ένας στόπερ, όσο και ένας επιθετικός.

Όσον αφορά την υπόθεση του Ιτούρμπε, η μεταγραφή του θα κοστίσει συνολικά δύο εκατομμύρια ευρώ για τα δύο επόμενα χρόνια, με το ποσό αυτό να περιλαμβάνει μπόνους για επίτευξη στόχων με την ομάδα, αλλά και ατομικά μπόνους.

Η συγκεκριμένη κίνηση ανεβάζει αναμφίβολα επίπεδο στο σύνολο του Άκη Μάντζιου, μιας και πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει δείξει τι μπορεί να κάνει, στα γήπεδα τόσο της Ευρώπης, όσο και της Λατινικής Αμερικής.

Ο Παραγουανός αναμένεται στην Ελλάδα το βράδυ της Τρίτης ή το πρωί της Τετάρτης ώστε να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του, να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 279 παιχνίδια, έχοντας 32 γκολ και 25 ασίστ. Είναι επίσης διεθνής με την Παραγουάη, έχοντας στο ενεργητικό του 12 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ