Κλείνει στον Άρη και ο Μούτο! (vids)

Κλείνει στον Άρη και ο Μούτο! (vids)

Ο Άρης μετά τη «βόμβα» με τον Ιτούρμπε, συμφώνησε και με τον Γιοσινόρι Μούτο, με τον Ιάπωνα να είναι έτοιμος να υπογράψει στον Άρη.

Ο Άρης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Χουάν Ιτούρμπε, όμως δεν σταματάει εδώ, καθώς μετά το «μπαμ» με τον Αργεντινό, είναι μια ανάσα και από την απόκτηση του Γιοσινόρι Μούτο. Ο Ιάπωνας σκόρερ ήταν η πρώτη επιλογή των κίτρινων από την πρώτη στιγμή, με τον Άκη Μάντζιο να έχει πολύ καλή άποψη για τις ικανότητες του.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν απλά επαφές η προχωρημένες συζητήσεις με την πλευρά του Ιάπωνα, αλλά βρίσκεται πολύ κοντά στους Θεσσαλονικείς και δεν αποκλείεται αυτή τη βδομάδα να βρεθεί στη συμπρωτεύουσα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη.

Ο Μούτο είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει το εύκολο γκολ, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Εϊμπάρ από τη Νιούκαστλ και μέτρησε συνολικά 28 παιχνίδια, με 3 γκολ και 2 ασίστ. Συνολικά στην καριέρα του ο Ιάπωνας έχει 189 συμμετοχές και 54 τέρματα, ενώ έχει αγωνιστεί στην Τόκιο στην πατρίδα του, αλλά και στις Μάιντς, Εϊμπάρ και Νιούκαστλ.

Παράλληλα, είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του έχοντας 29 ματς και 3 τέρματα. Το 2018 οι καρακάξες είχαν σπάσει τα ταμεία για να τον αποκτήσουν από τη Μάιντς καταβάλλοντας πάνω από 10.000.000 ευρώ στη γερμανική ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μούτο πιθανότατα δεν θα κοστίσει τόσα χρήματα στον Άρη, αφού το συμβόλαιό του με τη Νιουκάστλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 και έτσι κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει ως ελεύθερος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ