Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πόνο ο Καλπαζίδης με τον Πέτσα. Δύσκολοι καιροί για σερβιτόρους
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Redstone : «Το Athens Alive αλλάζει όλη την Αθήνα, όχι μόνο τον Παναθηναϊκό»

Ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρίας Redstone, Μαρκ Αλεξάντερ, μίλησε για το πρότζεκτ Athens Alive, το οποίο όπως τόνισε δεν θα αλλάξει μόνο τον Παναθηναϊκό, αλλά και όλη την Αθήνα.

Redstone : «Το Athens Alive αλλάζει όλη την Αθήνα, όχι μόνο τον Παναθηναϊκό» | to10.gr

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας Redstone, Μάρκ Αλέξάντερ που βρίσκεται στο πλευρό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μίλησε για το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ που θα αναμορφώσει την όχι μόνο τον Παναθηναϊκό, αλλά ολόκληρη την Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μαρκ Αλεξάντερ:

«Ολοκληρώσαμε μια συμφωνία που θα κάνει πολύ περισσότερα από την οικοδόμηση ενός νέου “σπιτιού” για τον Παναθηναϊκό. Όταν ολοκληρωθεί, το Athens Alive θα επαναπροσδιορίσει το επιχειρηματικό και ψυχαγωγικό τοπίο της Αθήνας. Θα έχουμε ενσωματώσει γραφεία παγκόσμιας κλάσης, ξενοδοχείο και συνεδριακό κέντρο, ψυχαγωγία, λιανικό εμπόριο, εστιατόρια, πάρκο, εγκαταστάσεις ερασιτεχνικού αθλητισμού και μεγάλα αθλητικά franchises σε μια συναρπαστική, προσβάσιμη για περπάτημα αθλητική και ψυχαγωγική περιοχή που θα μπορεί να ανταγωνιστεί οτιδήποτε αντίστοιχο στον κόσμο. Η ανάπτυξη αυτής της κλίμακας απαιτεί ισχυρές δεσμεύσεις τόσο από τους ιδιωτικούς όσο και από τους δημόσιους εταίρους και αυτό ακριβώς επιδιώκουμε να οικοδομήσουμε».