Ολυμπιακός: Το κλειδί είναι το… διαβατήριο

Ολυμπιακός: Το κλειδί είναι το… διαβατήριο

Η παράμετρος που κρίνει τις μεταγραφές των αριστερού μπακ και εξτρέμ.

Ο επαναληπτικός με την Νέφτσι Μπακού για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του να ταξιδεύουν την Τρίτη στο Αζερμπαϊτζάν, έχοντας ως στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του πειραϊκού συλλόγου «τρέχουν» τα μεταγραφικά θέματα, έχοντας ρίξει το βάρος στην απόκτηση αριστερού μπακ και εξτρέμ. Όπως έχετε ενημερωθεί από to10.gr, για τη θέση του εξτρέμ ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Χένρι Ονιεκούρου και μάλιστα οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει πρόταση στην Μονακό για τον δανεισμό του Νιγηριανού για ένα έτος, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι το 2022.

Οσον αφορά στο αριστερό μπακ, ένα από τα ονόματα που βρίσκονται σε περίοπτη θέση στη λίστα του Πορτογάλου τεχνικού είναι αυτό του Αρκάντιους Ρέτσα της Αταλάντα. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού «τρέχουν» τις μεταγραφικές υποθέσεις, έχοντας στο μυαλό τους ότι τη δεδομένη στιγμή στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ υπάρχει μόνο μία θέση ξένου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μόνο ο ένας από τους δύο που θα αποκτηθούν για τις θέσεις των εξτρέμ και αριστερού μπακ θα μπορεί να είναι ξένος. Ο άλλος αναγκαστικά θα πρέπει να είναι κοινοτικός. Δηλαδή Ευρωπαίος ή να έχει ευρωπαϊκό διαβατήριο. Μια σημαντική παράμετρο, που έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Με αυτό το δεδομένο οι Πειραιώτες προσπαθούν να βρουν τις ιδανικές λύσεις, με στόχο την ενίσχυση της ομάδας και τη βελτίωση του επιπέδου του «ερυθρόλευκου» ρόστερ. Είναι δεδομένο ότι θα αποκτηθούν παίκτες στις δύο θέσεις που προαναφέραμε, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να εξετάζουν όλες τις επιλογές που έχουν στα χέρια τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ