Τούτσε: «Η ΑΕΚ παραμένει το φαβορί κόντρα στη Βελέζ»

Τούτσε: «Η ΑΕΚ παραμένει το φαβορί κόντρα στη Βελέζ»

Ο παλαίμαχος της Βελέζ, Σεμίρ Τούτσε, μίλησε για τη ρεβάνς της ΑΕΚ με την ομάδα της Βοσνίας (29/7, 21:00) και τόνισε πως η Ένωση παραμένει το φαβορί παρά την ήττα στο πρώτο ματς.

Ο Σεμίρ Τούτσε, που υπήρξε… σημαία της Βελέζ, καθώς αγωνίστηκε με τη φανέλα της σε 173 αγώνες πετυχαίνοντας 55 γκολ, μίλησε για τη ρεβάνς της ΑΕΚ με την ομάδα της Βοσνίας για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League (29/7, 21:00) και τόνισε ότι η Ένωση παραμένει το φαβορί παρά την ήττα με 2-1 στο πρώτο ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η ΑΕΚ ήρθε ανεπαρκώς προετοιμασμένη αλλά είναι επαγγελματίες. Δεν θα μπορούσε να παίξει καλύτερα γιατί η Βελέζ δεν της το επέτρεψε.

Επαιξαν όλοι υπέροχα, αλλά με εντυπωσίασε ο Πρσες. Οχι μόνο για το σουτ του στο 1-1, έπαιξε υπέροχα και το σουτ δεν ήταν συμπτωματικό. Επίσης ο Τσόσιτς, ο Οβτσινα και οι στόπερ ήταν εξαιρετικοί. Ο Μπραντάο έκανε καλή δουλειά και στη ρεβάνς θα βρει περισσότερους χώρους. Μη ξεχνάμε ότι η Βελέζ ήταν αποδυναμωμένη λόγω των απουσιών των Ζβόνιτς και Ράντοβατς.

Η ΑΕΚ ανήκει στην κατηγορία των μεγαλύτερων συλλόγων που έχει αντιμετωπίσει η Βελέζ. Παραμένει το φαβορί αλλά ο πρώτος αγώνας απέδειξε ότι δεν κερδίζουν πάντα τα φαβορί. Για μένα η Βελέζ είναι ήδη νικήτρια. Οποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, για μένα είναι ήρωες. Η ΑΕΚ είναι πιο έμπειρη, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Πιστεύω στον Φέντα Ντούντιτς και τους ποδοσφαιριστές. Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι ένθερμοι αλλά δεν είναι καλύτεροι από της Βελέζ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ