ΑΕΛ: «Επέστρεψε ο Νικολιάς, αναστέλλεται η κλήση του σε απολογία»

ΑΕΛ: «Επέστρεψε ο Νικολιάς, αναστέλλεται η κλήση του σε απολογία»

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε πως αναστέλλεται όλη η διαδικασία της κλήσεως του Αλέξανδρου Νικολιά σε απολογία και ότι ο Έλληνας μέσος τέθηκε στη διάθεση του προπονητή της ομάδας.

Όπως γνωστοποίησε η ΑΕΛ μέσω επίσημης ανακοίνωσης της, ο Αλέξανδρος Νικολιάς τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας, με τους «βυσινί» να ενημερώνουν πως αναστέλλεται όλη η διαδικασία της κλήσεως του σε απολογία και της ενδεχόμενης τιμωρίας του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ αναγγέλλει ότι από σήμερα ετέθη στην διάθεση των προπονητών μας και ο επίλεκτος ποδοσφαιριστής μας Αλέξανδρος Νικολιάς.

Κατόπιν αυτού αναστέλλεται όλη η διαδικασία της κλήσεως του σε απολογία και της ενδεχόμενης τιμωρίας του.

2. Στις 15:10 μ.μ. σήμερα το απόγευμα με πτήση από Μαδρίτη φθάνει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο διεθνής Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής μας Adrian Colombino μετά της συζύγου του, εξαιτίας προβλήματος της οποίας και καθυστέρησε.

Τον ποδοσφαιριστή θα παραλάβει από το αεροδρόμιο στην Αθήνα άνθρωπος της ΑΕΛ και το απόγευμα θα είναι στο Καρπενήσι, όπου θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

3. Ο μόνος ποδοσφαιριστής πλέον που απουσιάζει από το στάδιο της βασικής προετοιμασίας είναι ο Nikola Jakimovski λόγω του γνωστού προβλήματος υγείας του πατέρα του και για αυτό το λόγο βρίσκεται στο Κόμο της Ιταλίας, όπου εδρεύει και η οικογενειακή τους επιχείρηση (κοσμηματοπωλείο – χρυσοχοείο)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ