Ατρόμητος – Σαραγόσα 1-1 – Αποχαιρέτησε με ισοπαλία την Ισπανία

Ατρόμητος – Σαραγόσα 1-1 – Αποχαιρέτησε με ισοπαλία την Ισπανία

Ο Ατρόμητος παρουσιάστηκε βελτιωμένος σε συγκρίση με τα προηγούμενα φιλικά του στην Ισπανία, και αποχαιρετά την ιβηρική χώρα με την ισοπαλία (1-1) απέναντι στην Σαραγόσα.

Μετά από τέσσερις ήττες, ο Ατρόμητος δεν έχασε στο τελευταίο φιλικό που έδωσε επί ισπανικού εδάφους. Οι Περιστεριώτες παρουσιάστηκαν βελτιώμενοι σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια και έφεραν ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Σαραγόσα.

Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ ξεκίνησε δυναμικά τον αγώνα και εφάρμοσε από την αρχή πίεση στην αντίπαλη άμυνα. Τα λάθη έγιναν από την Σαραγόσα, αλλά ο Ατρόμητος αντιμετώπισε πρόβλημα στην τελική ενέργεια.

Από την μεριά τους οι Ισπανοί προσπάθησαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις και σε μία από αυτή μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ. Στο 39ο λεπτό, οι Περιστεριώτες εκτέλεσαν το κόρνερ, η Σαραγόσα βγήκε στην αντεπίθεση και άνοιξε το σκορ με τον Γκάμεθ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα αίματα άναψαν με τον προπονητή του Ατρομήτουλ, Άνχελ Λόπεθ να αποβάλλεται για έντονη διαμαρτυρία στον διαιτητή. Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά εξαιτίας των αλλαγών και οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες.

Σε μία από αυτές όμως, ο Ατρόμητος κατάφερε να ισοφαρίσει, χάρη στο γκολ που πέτυχε με υπέροχο πλασέ ο Οικονομίδης στο 87΄.

Ατρόμητος (Άνχελ Λόπεθ): Πίριτς, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Βασιλαντωνόπουλος, Αθανασίου, Σάλομον, Νάτσος, Καρτάλης, Πισάνο, Κλωναρίδης, Κουλούρης

Μπήκαν ως αλλαγή: Καστεγιάνο, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Οικονομίδης, Τριμμάτης, Κωτσόπουλος, Μπουλάρι

Τα προηγούμενα φιλικά του Ατρομήτου στην Ισπανία:

Έλτσε – Ατρόμητος 6-1

Βαλένθια – Ατρόμητος 3-0

Χετάφε – Ατρόμητος 3-0

Λεβάντε – Ατρόμητος 2-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ