Ξεκάθαρο μήνυμα Σαββίδη – «Ενωμένοι σαν γροθιά γύρω από τον Λουτσέσκου»

Ξεκάθαρο μήνυμα Σαββίδη – «Ενωμένοι σαν γροθιά γύρω από τον Λουτσέσκου»

Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης στον Ραζβάν Λουτσέσκου, τονίζοντας ότι πρέπει όλοι να είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά.

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ ενόψει των προκριματικών του Europa Conference League και του ματς με την Μποέμιαν. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου του βορρά είχε τηλεδιάσκεψη με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και με τον γενικό αρχηγό και διοικητικά στελέχη και έστειλε το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα.

Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ λόγω της επίσημης έναρξης της σεζόν ευχήθηκε καλή επιτυχία, ενώ ζήτησε από ολους να στηρίξουν απόλυτα τον Ρουμάνο τεχνικό καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ακόμα, απαίτησε να είναι όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα ενωμένο σαν μια γροθιά, αλλά και να είναι προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι στους υψηλούς στόχους του ΠΑΟΚ, στην κατάκτηση τίτλων και στην ευρωπαϊκή πορεία!

«Όλοι, από την κορυφή μέχρι τους υπαλλήλους μας πρέπει να έχουν αυτό στο μυαλό τους. Δεν πρέπει να αφήσουμε καμία ευκαιρία χαμένη. Θα κερδίζουμε ή θα «πεθαίνουμε» προσπαθώντας»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ