Η καραμπόλα Γκρίλις που μπορεί να φέρει 11 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ

Η καραμπόλα Γκρίλις που μπορεί να φέρει 11 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ

Η Άστον Βίλα έχει κατά νου τον μεσοεπιθετικό της Νόριτς, Τοντ Κάντγουελ, αν ο Τζακ Γκρίλις αποχωρήσει για τη Μάντσεστερ Σίτι, μία κίνηση που μπορεί να έχει αντίκτυπο και στον ΠΑΟΚ

Κρυφές ματιές προς την Νόριτς και τον εξτρέμ της, Τοντ Κάντγουελ, φαίνεται πως ρίχνει η Άστον Βίλα.

Ο 23χρονος πλάγιος επιθετικός είναι στην μεταγραφική λίστα των «χωριατών», σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Τζακ Γκρίλις, τον οποίον κρυφοκοιτάζει η Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ μάλιστα, ετοιμάζει πρόταση ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ για τον Άγγλο διεθνή, μία πρόταση που πολύ δύσκολα θα απορριφθεί.

Έτσι η Άστον Βίλα έχει αρχίσει ήδη να χτενίζει την αγορά, προκειμένου να βρει παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Γκρίλις, και τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν ως υποψήφιο τον Τοντ Κάντγουελ της Νόριτς, έναν παίκτη με 34 συμμετοχές πέρσι στην Τσάμπιονσιπ και 6 γκολ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν οι παραπάνω κινήσεις, τότε θα βγει και η Νόριτς στην αγορά για να αντικαταστήσει τον Κάντγουελ. Πριν λίγες μέρες σας είχαμε ενημερώσει για την επίσημη πρόταση της Νόριτς στον ΠΑΟΚ για τον Τζόλη, με τους Θεσσαλονικείς να ξεκινάνε τις συζητήσεις με βάση τα 11 εκατομμύρια ευρώ. Ο νεαρός διεθνής μεσοεπιθετικός έχει παρόμοια αγωνιστικά χαρακτηριστικά με τον Κάντγουελ, αγωνιζόμενοι και οι δύο στην ίδια θέση,

Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί το παραπάνω ντόμινο, έχοντας ως αφετηρία αρχικά την πώληση του Τζακ Γκρίλις στην Μάντσεστερ Σίτι, η οποία θα πυροδοτήσει σειρά εξελίξεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ