Πίτι – «Το επόμενο βήμα είναι να γίνω προπονητής»

Πίτι – «Το επόμενο βήμα είναι να γίνω προπονητής»

Ο Πίτι έχει πάρει την απόφαση να γίνει προπονητής, αλλά βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα το κάνει άμεσα η αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται.

Ο Πίτι βρίσκεται σε δίλημμα αναφορικά με το μέλλον του, καθώς μπορεί να έχει πάρει την απόφαση να γίνει προπονητής, αλλά δεν ξέρει ακόμα αν είναι έτοιμος να κρεμάσει τα παππούτσια του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός άσος της Λαμίας στο «balla.com»:

Για το που βρίσκεται τώρα:

«Είμαι στο σπίτι μου στην Ισπανία… αναποφάσιστος. Καλούμαι να πάρω μία δύσκολη απόφαση αυτό το καλοκαίρι, είτε να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο είτε να ακολουθήσω καριέρα προπονητή. Θέλω να συνεχίσω να παίζω, γιατί αισθάνομαι δυνατός και σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά από την άλλη θέλω και να ξεκινήσω τα πρώτα μου προπονητικά βήματα. Μεγάλο το δίλημμα…».

Για το πως είναι να παίζει σε ηλικία 40 ετών:

«Όλα εξαρτώνται από το πάθος, με το οποίο αγκαλιάζεις τη δουλειά σου. Εγώ ζω το ποδόσφαιρο με μεγάλη ένταση και μεγάλο πάθος και πάντα προσπαθώ να τα δίνω όλα και να βοηθώ την ομάδα μου και μέσα στα αποδυτήρια και στο γήπεδο».

Για το αν σκέφτεται να ξεπεράσει τον Μπουφόν:

«Αν αποφασίσω να συνεχίσω, θα είναι επειδή αισθάνομαι καλά για να το κάνω. Ο Μπουφόν συνεχίζει, γιατί αισθάνεται καλά, είναι ένας μύθος του ποδοσφαίρου. Στην τελική την απόφαση για το πότε θα σταματήσει ένας παίκτης το ποδόσφαιρο πρέπει να την πάρει ο ίδιος ο παίκτης, όχι να επιτρέψει σε άλλους να αποφασίσουν γι’ αυτόν. Αν μία ομάδα σε θέλει, σε θέλει επειδή σε πιστεύει ακόμη, ανεξάρτητα από την ηλικία σου. Εξάλλου πολλές φορές η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο».

Για το αν θα είναι δύσκολη η αλλαγή, όταν αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του:

«Είμαι αρκετά συνειδητοποιημένος. Αντιλαμβάνομαι ότι κάποια στιγμή η ποδοσφαιρική μου καριέρα θα τελειώσει, έτσι είναι η ζωή. Όμως, πάντα θα υπάρχουν κίνητρα και προκλήσεις για να διατηρούμαι σε εγρήγορση. Αντιλαμβάνομαι ότι το επόμενο βήμα, όποτε αυτό γίνει, είναι του προπονητή. Δεν σε ενδιαφέρει κάποιο άλλο πόστο, όπως του τεχνικού διευθυντή ή του μάνατζερ παικτών; Εμένα μου αρέσει να είμαι μέσα στο γήπεδο, στις προπονήσεις, κοντά στη μπάλα. Είναι αυτό που κάνω σε όλη μου τη ζωή, είναι αυτό που ξέρω να κάνω. Το να γίνω τεχνικός διευθυντής ή μάνατζερ δεν μου δίνει κάποιο κίνητρο, δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα ελκυστικό».

Για το αν μπορεί να επιστρέψει στην Κύπρο ως προπονητής:

«Θα ήταν μία πολύ όμορφη επιλογή, θέλω να επιστρέψω στην Κύπρο ως προπονητής! Αργά ή γρήγορα πιστεύω πως θα είμαι στην Κύπρο ως προπονητής κάποιας ομάδας…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ