ΑΕΚ – Τα «γκάζια» του Μιλόγεβιτς, το έκτακτο meeting των Κονέ, Παπαδημητρίου και τα τρία φιλικά

ΑΕΚ – Τα «γκάζια» του Μιλόγεβιτς, το έκτακτο meeting των Κονέ, Παπαδημητρίου και τα τρία φιλικά

Ο αποκλεισμός - ντροπή της ΑΕΚ από τη Βελέζ στο Europa Conference League προκάλεσε την οργή του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, την κινητοποίηση των Παναγιώτη Κονέ και Γιάννη Παπαδημητριού, αλλά και την απόφαση για τρία ακόμη φιλικά.

Με το… αριστερό ξεκίνησε η φετινή σεζόν για την ΑΕΚ. Μια πολύ σημαντική σεζόν για την Ένωση, μετά τη «μαύρη» τριετία και πριν την είσοδο της ομάδας στην «Αγιά Σοφιά», είχε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα, καθώς υπέστη έναν αποκλεισμό-σοκ από τη Βελέζ μόλις στο β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Η ΑΕΚ ήταν κατώτερη των προσδοκιών και στις δύο αναμετρήσεις με την ομάδα της Βοσνίας, η εικόνα της δεν είχε την παραμικρή διαφορά με αυτή της περσινής ομάδας και κατάφερε να μείνει εκτός Ευρώπης από τον Ιούλιο, ενώ έπαιζε με την… ομάδα νούμερο 844 στο ranking της UEFA, ναρκοθετώντας με το… καλημέρα τη φετινή χρονιά.

Όπως όλα δείχνουν, το σοκ που έπαθε ο Δικέφαλος δεν θα περάσει δίχως αντίδραση από πλευράς διοίκησης, ενώ ήδη στα Σπάτα ξέσπασε «καταιγίδα» με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να… στήνει τους παίκτες του στον τοίχο.

«Τόσα χρόνια έφταιγαν οι Καρέρα και Χιμένεθ μόνο;»

Ο Σέρβος τεχνικός αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ φρόντισε να δείξει τον εκνευρισμό του στα αποδυτήρια. «Ήταν ο χειρότερος εφιάλτης αυτό που έζησα…», ανέφερε χαρακτηριστικά στους ποδοσφαιριστές του, δίχως όμως να δώσει συνέχεια.

Την Παρασκευή (31/7) όμως στα Σπάτα είπε στους παίκτες του όσα κράτησε το βράδυ της Πέμπτης μετά το ευρωπαϊκό κάζο. Μίλησε σε όλους για πάνω από 40 λεπτά, σε πολύ έντονο ύφος και εξαπέλυσε… πυρά.

«Θα πρέπει να ντρέπεστε όλοι σας εδώ μέσα. Την Πέμπτη δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση, παρότι κάναμε πολλές ευκαιρίες. Θεωρώ ότι μεγάλο κομμάτι της πρόκρισης χάθηκε στην Βοσνία. Εκεί είδα 4-5 παίκτες να περπατάνε και να μην τρέχουν να κάνουν όσα είχαμε πει. Γενικά εκεί δεν δουλέψατε, όπως είχαμε πει. Και έγινε πιο δύσκολο το έργο μας στην ρεβάνς.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν στην ομάδα. Έχετε μεγάλες ευθύνες. Τόσα χρόνια φταίνε οι προπονητές, ο Καρέρα, ο Χιμένεθ και ποτέ εσείς; Εχω να πω πολλά, αλλά θα τα πω σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με όσους πρέπει τις επόμενες ημέρες. Από εδώ και πέρα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για το πρωτάθλημα. Θα κάνουμε τρία φιλικά, να γνωρίζετε καλά ότι θα κρίνω πολλούς από αυτά. Δεν υπάρχουν περιθώρια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Έκτακτη συνάντηση με Κονέ και Παπαδημητρίου

Μπορεί την αμέσως επόμενη μέρα μετά το παιχνίδι οι παίκτες να βρέθηκαν κανονικά στα Σπάτα για να κάνουν την προπόνηση τους, όμως το Σάββατο όχι. Και αυτό γιατί ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς τους έδωσε ρεπό.

Έπειτα από το σαββατιάτικο ρεπό, δηλαδή την Κυριακή (1/8) ο Παναγιώτης Κονέ και ο Γιάννης Παπαδημητρίου περιμένουν τους παίκτες στα Σπάτα, νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα της προπόνησης (19:00).

Αυτό γιατί αμφότεροι θέλουν να μιλήσουν με τους ποδοφαιριστές της ομάδας για τον πρόωρο αποκλεισμό που γνώρισε η Ένωση από την Ευρώπη, ενώ δεν είναι καθόλου απίθανο μέσα από αυτή τη συνάντηση να προκύψουν εξελίξεις.

Τα τρία φιλικά

Ο σοκαριστικός αποκλεισμός που υπέστη η ΑΕΚ πέρα από όλα τα άλλα είναι και ένα μάθημα. Οι «κιτρινόμαυροι» μέσα από αυτά τα δύο παιχνίδια με τη Βελέζ αντιλήφθηκαν πως κάθε άλλο παρά έτοιμοι είναι για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Έτσι, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς καλείται να δώσει ξανά μεγάλο βάρος στη δουλειά και όπως φαίνεται είναι αποφασισμένος να το κάνει. Δείγμα αυτού, το ότι ζήτησε η ομάδα του να δώσει τρία ακόμα φιλικά πριν τη σέντρα της Super League (21-22/8).

Οι αντίπαλοι των τριών φιλικών αναμετρήσεων που ζήτησε ο Σέρβος τεχνικός δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα, όμως αναμένεται να γίνουν γνωστοί σύντομα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ