Κούγιας : «Ο Ντόστανιτς ήθελε για βοηθό του έναν αρτοποιό, εξαντλήθηκε η υπομονή μου»

Κούγιας : «Ο Ντόστανιτς ήθελε για βοηθό του έναν αρτοποιό, εξαντλήθηκε η υπομονή μου»

Η Λάρισα βρίσκεται εκ νέου σε αναζήτηση προπονητή και ο Αλέξης Κούγιας εξήγησε με δηλώσεις του το λόγο του «διαζυγίου» στη συνεργασία του συλλόγου με τον Ράτκο Ντόστανιτς.

Η Λάρισα βρίσκεται εκ νέου σε αναζήτηση προπονητή και ο Αλέξης Κούγιας εξήγησε με δηλώσεις του το λόγο του «διαζυγίου» στη συνεργασία του συλλόγου με τον Ράτκο Ντόστανιτς. «Ο Ντόστανιτς ήθελε για βοηθό του έναν αρτοποιό, εξαντλήθηκε η υπομονή μου», τόνισε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Θεσσαλίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο λόγος είναι ένας και μοναδικός. Είχαμε πρόβλημα εξ αρχής με τον Κο Θοδωρή Σκύφτα, ο οποίος είναι αρτοποιός στο επάγγελμα, τον γνωρίζουμε χρόνια στη Λάρισα και από την πρώτη στιγμή ήθελε να επιβάλει ως βοηθό του. Εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα, σεβόμαστε τις απόψεις του κάθε προπονητή αλλά δεν μπορούμε να δεχτούμε ως βοηθό του έναν αρτοποιό. Γελάει όλη η Λάρισα, η οποία έχει πολύ υψηλό επίπεδο οπαδών και οι οποίοι απαιτούν να έχει η ομάδα σοβαρή εικόνα.

Ένας προπονητής δεν μπορεί να επιβάλει για βοηθό έναν αρτοποιό επειδή κάνει παρέα η γυναίκα του με τη γυναίκα του Κου Σκύφτα. Εμείς είμαστε πολύ αυστηροί, εξάντλησα την υπομονή μου και σήμερα του είπα ότι επειδή ποτέ δεν συνεργάστηκε με τους άλλους βοηθούς, αποξένωσε τους πάντες, του έκανα αυτό το παράδειγμα, ανεξαρτήτως της κάκιστης εικόνας, του είπα να τελειώσει αυτή η κωμωδία με τον Θοδωρή. Μου είπε είναι δική μου δουλειά, είναι το επιτελείο, εγώ όμως είναι ο ιδιοκτήτης, εάν ήθελες πράγματι έναν σοβαρό βοηθό, αυτός ο άνθρωπος δεν προπονήσει ούτε ομάδα της γειτονιάς του».

«Τον είχε πάρει στον Λεβαδειακό, στη Βέροια, δεν θέλω να προσβάλω τις άλλες ομάδες, έχουν περάσει από τον πάγκο της ΑΕΛ μεγάλοι προπονητές εθνικών ομάδων. Όταν έχεις Ουζουνίδη, Παπακώστα, Δώνη, Αναστασιάδη, Τσιώλη δεν μπορείς να έχει βοηθό σου στον Κο Σκύφτα. Είναι σαν να έχω εγώ στο γραφείο μου έναν βοηθό που δεν έχει περάσει έξω από το Πανεπιστήμιο», πρόσθεσε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ.

Καταλήγοντας, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε: «Εμείς έχουμε τα επόμενα πέντε παιχνίδια, οι άλλοι παίζουν μεταξύ τους. Δεν θα ασχοληθώ με το προπονητικό μέρος. Είχαμε απουσίες, αυτή την εβδομάδα δεν ασχολήθηκα καθόλου, είδα την εικόνα αυτή. Αυτή τη στιγμή εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε για να τελειώσουμε με όμορφο φίνις το πρωτάθλημα. Στις 18 Απριλίου παίζουμε το δεύτερο ματς με την ΑΕΚ, δεν μπορείς να πας με αυτή την εικόνα σε αυτό το ματς, να φτιάξουμε την εικόνα μας, τα αποδυτήριά μας. Θέλει σύνεση να αποφασίσεις. Έχουμε ένα δύσκολο ματς με τον Απόλλωνα, κάθε Κυριακή παίζουμε με ομάδες που παίζουν την ύπαρξή της. Με αυτά που έκανε πέρυσι η Κέρκυρα παραλίγο να μας ρίξει, νοικοκυρεύτηκε με τον Γιάννη, παίζει μεγάλο ρόλο ο προπονητής σε μια ομάδα. Η ΑΕΛ και στον ημιτελικό και στα επόμενα παιχνίδια θα έχει εξαιρετική εικόνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ