Ταχτσίδης : «Είμαστε Ολυμπιακός και θα παίζουμε πάντα για το πρωτάθλημα»

Ταχτσίδης : «Είμαστε Ολυμπιακός και θα παίζουμε πάντα για το πρωτάθλημα»

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Ταχτσίδης, μίλησε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ως προς την κατάκτηση του τίτλου για τους ερυθρόλευκους.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει ως προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως τόνισε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, με τον μέσο του Ολυμπιακού να επισημαίνει πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να τα δώσουν όλα στα παιχνίδι που απομένουν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο NOVA ο Ταχτσίδης:

«Πρέπει να κοιτάμε πάντα τον στόχο που έχουμε από την αρχή. Είμαστε Ολυμπιακός. Παίζουμε πάντα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα παίξουμε μέχρι και τελευταία αγωνιστική για αυτό. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουμε ξεκαθαρίσει στους εαυτούς μας, ότι δεν υπάρχει κάποιος άλλο στόχος. Να κυνηγήσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Έχουμε έξι παιχνίδια. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να δούμε στο τέλος τι καταφέραμε να κάνουμε.

Είχαμε ένα παιχνίδι να κερδίσουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό, το οποίο θα μας έφερνε πιο κοντά στον στόχο μας, όμως δεν τα καταφέραμε. Μετά, ό,τι και να πούμε μετά τον αγώνα είναι πολύ εύκολο: να ψάξουμε να βρούμε αιτίες και δικαιολογίες. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο, παρά μόνο να δουλέψουμε πιο σκληρά και να καταφέρουμε να κοιτάξουμε τον στόχο μας και να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ