Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης: Η κριτική των παικτών του Αστέρα Τρίπολης

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης: Η κριτική των παικτών του Αστέρα Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να προηγήθηκε με 1-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό, οι Πράσινοι όμως κατάφεραν να κλέψουν τον βαθμό της ισοπαλίας ισοφαρίζοντας στο 87’ στο τελικό 1-1.

Η κριτική των παικτών του Αστέρα Τρίπολης για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (1-1). Οι Αρκάδες ήταν αυτοί που έφτασαν πρώτοι στο γκολ με ωραία κεφαλιά του Μανιά στο 69ο λεπτό, με τον Λουντ να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους στο 87′.

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: Εξαιρετικός ο τερματοφύλακας του Αστέρα, σε πολλές περιπτώσεις κράτησε μόνος του την ομάδα του όταν ο Παναθηναϊκός ήταν πιεστικός. Δεν φέρει ευθύνη στο γκολ.

ΚΩΤΣΙΡΑΣ: Φάνηκε λιγάκι… ψαρωμένος, κυρίως στο ξεκίνημα. Όσο περνούσε η ώρα ξεμπλόκαρε, είχε 2-3 καλές ενέργειες, αλλά πολλές φορές αντιμετώπισε προβλήματα στο μαρκάρισμα του Χατζηγιοβάννη.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως αντίπαλος στη Λεωφόρο. Τα πήγε καλά, παρά το αρχικό του «μούδιασμα». Καλές τοποθετήσεις, καλός στον αέρα, σταμάτησε πολλές φορές τις επιθέσεις του Παναθηναϊκού.

ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ: Έχασε μια τεράστια ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, δείχνοντας πόσο καλός είναι στο ψηλό παιχνίδι. Πήγε καλά στις προσωπικές μονομαχίες, έβγαινε πρώτος στην μπάλα και είχε θετική παρουσία.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: Επιθετικά δεν τα πήγε άσχημα, αφού πολλές φορές δημιούργησε ρήγματα από την πλευρά του. Αμυντικά αντιμετώπισε θέματα κάποιες στιγμές, ιδιαίτερα όταν πήγαινε από εκεί ο Μουνιέ.

ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ: Από τους καλύτερους του Αστέρα. Δέσποζε με την παρουσία του στη μεσαία γραμμή, έτρεξε πολύ, κέρδισε μπάλες και απείλησε με σουτ.

ΜΟΥΝΑΦΟ: Αρκετή αθόρυβη δουλειά, με τρεξίματα και αρκετές κερδισμένες μπάλες. Βοήθησε σημαντικά στο μεοσαμυντικό κομμάτι και στη δημιουργία παίρνοντας την πρώτη μπάλα από την άμυνα.

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Δεν κατάφερε να φανεί απειλητικός, κλείστηκε καλά από το μαρκάρισμα του Γιόχανσον και δικαιολογημένα αντικαταστάθηκε.

ΤΟΝΣΟ: Μακριά απ’ τον καλό του εαυτό και από τις απειλές προς τον Διούδη. Προσπάθησε να απειλήσει και να βρει χώρους, χωρίς να τα καταφέρει.

ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗΣ: Ούτε αυτός ήταν σε καλή μέρα, αφού ήταν καλά κλεισμένος από τον Ινσούα που τον έτρεξε παντού. Δεν δημιούργησε και δεν απείλησε.

ΜΑΝΙΑΣ: Έδειχνε από το ξεκίνημα ορεξάτος. Και το επιβεβαίωσε με το υπέροχο τελείωμα με το κεφάλι στη φάση του γκολ. Καλή παρουσία από τον επιθετικό του Αστέρα.

ΝΤΟΥΝΤΟΥ: Μπήκε για να προσφέρει τρεξίματα και δύναμη. Τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, αλλά προς το φινάλε φάνηκε σαν να… φοβάται κάθε φορά που πήγαινε σε προσωπική μονομαχία.

ΚΑΛΤΣΑΣ: Δεν κατάφερε να βοηθήσει, παρ’ όλο που βρήκε κενούς χώρους και ανοιχτό γήπεδο. Ήταν αναποτελεσματικός τις περισσότερες φορές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ