AEK – Επαγγελματικά συμβόλαια σε Πάπα και Πιτιλάκο

AEK – Επαγγελματικά συμβόλαια σε Πάπα και Πιτιλάκο

Το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ υπέγραψαν οι Λαέρτ Πάπα και Γιάννης Πιτιλάκος, με τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές να αναμένεται να ενταχθούν στην Β' ομάδας της Ένωσης.

Το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας τους υπέγραψαν οι Λαέρτ Πάπα και Γιάννης Πιτιλάκος, με την ΑΕΚ να τους προσφέρει 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας. Οι δύο νεαροί άσοι -χαφ και μεσοεπιθετικός, αντίστοιχα- προέρχονται από τα τμήματα υποδομής των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι τους προορίζουν αρχικά για την ΑΕΚ Β’.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Τριετή επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν ακόμα δύο ποδοσφαιριστές προερχόμενοι από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, ο Λαέρτ Πάπα και ο Γιάννης Πιτιλάκος, οι οποίοι προορίζονται αρχικά για τη στελέχωση της ΑΕΚ Β που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Γιάννης Πιτιλάκος (αριστερά) είναι γεννημένος στις 30 Νοεμβρίου 2004 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Έχει ύψος 1,77 και βάρος 69 κιλά. Έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομών της Λάρισας και του ΠΑΟΚ. Στην Ακαδημία της ΑΕΚ ήρθε το 2019.

Ο Λαέρτ Πάπα (δεξιά) γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 2003 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Έχει ύψος 1,83 και βάρος 71 κιλά. Ήρθε στην Ακαδημία της ΑΕΚ το 2016 και είναι διεθνής με τις ομάδες U15, U17 και U19 της Αλβανίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ