«Ο Πίρις έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό»

«Ο Πίρις έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό»

Βραζιλιάνος δημοσιογράφος δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση του Παραγουανού χαφ της Φλαμένγκο και στο φημολογούμενο ενδιαφέρον του Τριφυλλιού.

Την Τρίτη ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος Βένε Καζαγκράντε υποστήριξε στο podcast του ότι ο Παναθηναϊκός ρώτησε για τον 27χρονο Παραγουανό χαφ της Φλαμένγκο, Πίρις ντα Μότα, όμως το οικονομικό σκέλος δεν τον άφησε να προχωρήσει και εν τέλει στράφηκε στον Ρούμπεν Πέρεθ.

Όμως, μια μέρα μετά, ο συμπατριώτης του ρεπόρτερ Βίσκο Στόα, έδωσε μία διαφορετική εκδοχή στην υπόθεση. Γιατί σύμφωνα με τις δικές του πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση στον Πίρις και αναμένει την απάντηση του.

Επιπλέον, και η Φλαμένγκο αναλύει την πρόταση, αφού ο Πίρις ανήκει στο δυναμικό της μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022 και έχει λόγο στην κατάληξη του ποδοσφαιριστή.

Πάντως, άλλοι ενημερωτικοί λογαριασμοί που ασχολούνται με τη Φλαμένγκο, ανέφεραν με tweets τους πως το ζήτημα δεν υφίσταται πλέον. Η «Φλα» ζήτησε υψηλό αντίτιμο για την πώληση του Πίρις και ο Παναθηναϊκός δεν συζήτησε καν την καταβολή του.

Αυτή η διάσταση συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, ενώ έτσι και αλλιώς θα ήταν δύσκολο ο Παναθηναϊκός να διαθέσει δεύτερο υψηλό συμβόλαιο για αμυντικό χαφ μετά τον Ρούμπεν, όταν έχει ήδη και τους Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλο και περιμένει την αποθεραπεία του Κουρμπέλη.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ