Παναθηναϊκός – Ανεβάζει ρυθμούς και κλωτσάει μπάλα ο Κουρμπέλης

Παναθηναϊκός – Ανεβάζει ρυθμούς και κλωτσάει μπάλα ο Κουρμπέλης

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού νιώθει όλο και καλύτερα, ενώ η πολυσυζητημένη πορτοκαλί ρίγα στην προπονητική εμφάνιση έγινε μπλε.

Ιδιαίτερα απαιτητική ήταν για τους παίκτες του Παναθηναϊκού η Τετάρτη καθώς το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση.

Το πρωί οι Πράσινοι έκαναν γυμναστήριο σε δύο γκρουπ, ενώ το απόγευμα άρχισαν με ζέσταμα, προτού επιδοθούν σε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας. Στη συνέχεια, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ: το πρώτο δούλεψε στην αμυντική λειτουργία και το δεύτερο στα τελειώματα.

Ο Κουρμπέλης πήρε ξανά μέρος στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, συμμετείχε σε ασκήσεις με μπάλα και δείχνει ότι έχει μπει στην τελική ευθεία για την επάνοδο του στους αγωνιστικούς χώρους. Πάντως, ο αρχηγός δεν θα πιεστεί και θα πάρει όλο το χρόνο που χρειάζεται.

Ο Μακέντα έκανε για δεύτερη ημέρα θεραπεία, όπως και ο Ιωαννίδης, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο κουντεπιέ. Ο Σένκεφελντ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ο Μπεκ έκανε επίσης θεραπεία, ενώ ο Αϊτόρ απουσίασε με άδεια.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση.

* Τις δεύτερες προπονητικές εμφανίσεις τους φόρεσαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Στο μανίκι τοποθετήθηκε μπλε ρίγα, ενώ το κύριο χρώμα της είναι το άσπρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ