Δεν τα παρατάει η ΑΕΚ για Ελίασον, ετοιμάζει νέα πρόταση στη Νιμ

Δεν τα παρατάει η ΑΕΚ για Ελίασον, ετοιμάζει νέα πρόταση στη Νιμ

Η ΑΕΚ δεν το βάζει κάτω για την απόκτηση του Νίκλας Ελίασον από τη Νιμ και ετοιμάζει και άλλη πρόταση στη γαλλική ομάδα για να την πείσει να τον αραχωρήσει.

Η ΑΕΚ μετά την διαφαινόμενη απόκτηση του Μισλέν για το δεξί άκρο της άμυνας φουλάρει για την απόκτηση εξτρέμ, με τον Νο. 1 στόχο εδώ και αρκετό καιρό να είναι ο Νίκλας Ελίασον. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να κάνουν δικό τους τον Σουηδό διεθνή που αγωνίζεται στη Νιμ, όμως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, με τη γαλλική ομάδα να έχει πει «όχι» ήδη στην Ένωση και μάλιστα αρκετές φορές.

Ωστόσο, στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν μέχρι τέλους την περίπτωση του Νίκλας Ελίασον, παρά το γεγονός ότι η Νιμ κάνει παιχνίδια τακτικής. Η Ένωση δεν τα παρατάει και ετοιμάζει και άλλη προσφορά για τον παίκτη, ο οποίος είναι σύμμαχος της ΑΕΚ, αφού φέρεται να θέλει να μεταγραφεί στην Ελλάδα για τους κιτρινόμαυρους. Όμως προς το παρόν η Νιμ είναι ανένδοτη και βάζει πολύ δύσκολα στην ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τιμή του Σουηδού εξτρέμ υπολογίζεται γύρω στα 2,5 εκατ. ευρώ συν ένα καλό ποσοστό μεταπώλησης και οι άνθρωποι της ΑΕΚ θεωρούν την υπόθεση ανοικτή, και πιστεύουν ότι θα κάμψουν την αντίσταση των Γάλλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ