ΑΕΚ – Η Γκόρνικ θέλει τον Μπακάκη

ΑΕΚ – Η Γκόρνικ θέλει τον Μπακάκη

Ενδιαφέρον από την Πολωνία για τον Μιχάλη Μπακάκη.

Ο Μιχάλης Μπακάκης δεν βρίσκεται στα πλάνα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με τον παίκτη να αναζητεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Πολωνία, η Γκόρνικ Ζάμπρζε είναι μία από τις ομάδες που έχουν στη λίστα τους τον Έλληνα μπακ. Θυμίζουμε πως στη συγκεκριμένη ομάδα είχαν αγωνιστεί οι Γιακουμάκης και Βασιλαντωνόπουλος ως δανεικοί από την «Ένωση».

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα “meczyki.pl”: «Μετά το κακό ξεκίνημα της σεζόν, η Γκόρνικ Ζάμπρζε θέλει να ενισχυθεί περαιτέρω και προσπαθεί να φέρει τον έμπειρο αμυντικό της ΑΕΚ, Μιχάλη Μπακάκη. Ο 30χρονος Ελληνας είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής καθώς έχει αγωνιστεί 196 φορές με την ΑΕΚ. Πρόσφατα, είχε μια κακή περίοδο και η σχέση του με τους φιλάθλους είναι άσχημη. Ως εκ τούτου η ομάδα της Αθήνας είναι πρόθυμη να τον παραχωρήσει δωρεάν ή με ένα μικρό αντίτιμο. Στην ΑΕΚ θα αντικατασταθεί από τον Κλεμάν Μισλέν της Λανς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Γκόρνικ προσέγγισε τον 20 φορές διεθνή με την Ελλάδα και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η αποζημίωση δεν αποτελεί πρόβλημα. Πρέπει όμως να υπάρξει συμφωνία και με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος παίρνει 300 χιλιάδες ευρώ ετησίως».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ