Παναθηναϊκός – Τεστ ενδεκάδας με Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στο Ελ Πάσο

Παναθηναϊκός – Τεστ ενδεκάδας με Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στο Ελ Πάσο

Οι «πράσινοι» δίνουν απόψε το τέταρτο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας τους.

Συνέχεια στα φιλικά παιχνίδια του δίνει σήμερα (21:00, 6/8, Cosmote Sport 1) o Παναθηναϊκός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Είναι το τέταρτο ματς που δίνει η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη διάρκεια της προετοιμασίας, μετά τα τρία στην Ολλανδία.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας και όχι στο «Απόστολος Νικολαΐδης», εξαιτίας των εργασιών που πραγματοποιούνται στην εγκατάσταση, όπως η τοποθέτηση των τουρνικέ και άλλου εξοπλισμού.

Οι εξέδρες δεν θα ανοίξουν, αφού το «Γρηγόρης Λαμπράκης» δεν πληροί τις προδιαγραφές για ελέγχους στους θεατές με βάση τα στάνταρ που έχουν τεθεί λόγω πανδημίας.

Ο Γιοβάνοβιτς θα προβάρει για περίπου μία ώρα την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του ως βασική στην παρούσα φάση. Σε πρόσωπα και σε σύστημα.

Ο Σέρβος θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό με 4-2-3-1, με τον Διούδη στην εστία, τους Βέλεθ και Σιδερά στο κέντρο της άμυνας, τον Κώτσιρα στο δεξιό άκρο και τον Χουανκάρ στο αριστερό, τους Μαουρίσιο και Ρούμπεν ως αμυντικούς μέσους, τον Βιγιαφάνιες ως επιτελικό χαφ, τους Χατζηγιοβάνη και Ενγκμπακοτό στα άκρα της επίθεσης και τον Καρλίτος στην κορυφή.

Δεν θα αγωνιστούν οι Μακέντα, Ιωαννίδης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Σένκεφελντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ