Τι λέει ο ΠΑΟΚ για Τζόλη και Νόριτς

Τι λέει ο ΠΑΟΚ για Τζόλη και Νόριτς

Ο Χρήστος Τζόλης αποτελεί Νο. 1 στόχο της Νόριτς, με τα καναρίνια να έχουν κάνει επίσημη πρόταση σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, όμως ο ΠΑΟΚ διαψεύδει τις επαφές.

Ο Χρήστος Τζόλης είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει ξεχωρίσει η Νόριτς για τα άκρα της επίθεσης της σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Αγγλία.

Τα καναρίνια που επέστρεψαν στην Premier League φέρονται να έχουν ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ, η οποία μάλιστα ξεπερνάει τα 11 εκατ. ευρώ, όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικά, σύμφωνα με τον Δικέφαλο του βορρά.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας εξτρέμ αποτελεί πράγματι βασικό στόχο της Νόριτς, όμως προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη κρούση προς την πλευρά του ΠΑΟΚ για να τον κάνει δικό της.

Ο ΠΑΟΚ διαψεύδει πως έχει φτάσει πρόταση στα γραφεια του για τον Τζόλη από την αγγλική ομάδα και ότι δεν υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση. Μάλιστα ο Δικέφαλος του βορρά φαίνεται να μην έχει και προχωρημένες επαφές με την πλευρά της Νόριτς για τον νεαρό εξτρέμ, όμως αργά ή γρήγορα τα καναρίνια θα καταθέσουν την πρόταση τους για τον Τζόλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ