Παναθηναϊκός – Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας

Παναθηναϊκός – Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της κυκλοφορίας των εισιτήριων διαρκείας για την σεζόν 2021-2022.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της αναφέρει πως από σήμερα 6/8 ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Βέβαια για την εξασφάλιση  της κάρτας διαρκείας απαιτείται απόδειξη εγγραφής/ανανέωσης μέλους στον Ερασιτέχνη και και φυσικά Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τους τελευταίους 6 μήνες εξαιτίας των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι από την Παρασκευή 6 Αυγούστου τίθενται σε κυκλοφορία οι Κάρτες Διαρκείας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2021-22.

Έπειτα από μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας που κράτησε τις εξέδρες της ιστορικής έδρας μας άδειες και τον κόσμο μακριά από την αγαπημένη του ομάδα, ήρθε η ώρα για να δώσουμε… ραντεβού και να ξανασμίξουμε όλοι μαζί στο «σπίτι» μας.

Το «Απόστολος Νικολαΐδης» ανοίγει ξανά για τους φίλους του Τριφυλλιού και σε περιμένει να βρεθείς δίπλα στον Παναθηναϊκό, με ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό στις υγειονομικές διατάξεις για την προστασία της υγείας όλων μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και σε πλήρη εναρμόνιση με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Δίνουμε «ραντεβού στο γήπεδο» με ασφάλεια για να δούμε από κοντά και να στηρίξουμε την αγαπημένη μας ομάδα με φωνή, πάθος και παλμό. Η ψυχή και η δύναμη της ομάδας είσαι εσύ, στις χαρές και στις λύπες!

Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για την απόκτηση των εισιτηρίων διαρκείας.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ