Χατζηγιοβάνης: «Ασχολούνται άλλοι με το τι θα γίνει»

Χατζηγιοβάνης: «Ασχολούνται άλλοι με το τι θα γίνει»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ρωτήθηκε για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε ότι ακόμα δεν έχει ανακτήσει τη φόρμα του.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης πρωταγωνίστησε στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Λοκομοτίβα, σκοράροντας δύο γκολ. Μέχρι πριν λίγες, ο διεθνής εξτρέμ πρωταγωνιστούσε στο μεταγραφικό σήριαλ με την Αλτάι. Πάντως, ο ίδιος τόνισε ότι είναι συγκεντρωμένος στο Τριφύλλι και παρέπεμψε στους μάνατζερ του για τα υπόλοιπα.

Οι δηλώσεις του Χατζηγιοβάνη:

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι που παίξαμε στην Ελλάδα και είχαμε καλές στιγμές. Εγώ πέτυχα δυο γκολ και αυτό είναι σίγουρα καλό για μένα, αλλά δεν πήγα όσο καλά θέλω πέρα από τα γκολ. Δεν είμαι έτοιμος στο 100%, καταλαβαίνω πότε παίζω καλά και πότε όχι.

Θέλω ακόμη λίγη δουλειά για να επανέλθω μετά από ένα πρόβλημα υγείας. Πήραμε μια ισοπαλία σήμερα, θέλαμε τη νίκη. Πρέπει να αρχίσουμε σιγά σιγά να κερδίζουμε τα ματς ακόμη και τα φιλικά.

Για το μέλλον του: «Υπήρχαν κάποια θέματα, το τελευταίο διάστημα. Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού και είμαι 100% συγκεντρωμένος. Με όλα αυτά και για το τι θα γίνει ασχολούνται άλλοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ