ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης 2-0

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης 2-0

Η ΑΕΚ επικράτησε με άνεση επί του Απόλλωνα Σμύρνης (2-0) σε μια φιλική αναμέτρηση, που οι Κλεμάν Μισελέν και Εχσάν Χατζισαφί έκαναν το ντεμπούτο τους.

Μετά από τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από τη Βελέζ στον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League, η ΑΕΚ επέστρεψε στη δράση, έστω και ανεπίσημα, δίνοντας μια φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στα Σπάτα.

Η Ένωση επικράτησε με 2-0 της «Ελαφράς Ταξιαρχείας», χάρη σε γκολ των Ανσαριφάρντ (8′) και Λιβάι Γκαρσία (50′), ενώ σε αυτό το φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους με την κιτρινόμαυρη φανέλα οι Εχσάν Χατζισαφί (βασικός) και Κλεμάν Μισελέν (αλλαγή).

Αν κάτι φάνηκε στο εν λόγω ματς είναι η έμφαση που έχει δώσει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στις στατικές φάσεις, καθώς από δύο τέτοιες ήρθαν και τα δύο γκολ του Δικεφάλου. Συγκεκριμένα, στο 8ο λεπτό η ΑΕΚ έκανε το 1-0, όταν ο Τάνκοβιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Λε Ταλέκ, ο Γάλλος με μια κεφαλιά έστρωσε στον Ανσαριφάρντ και ο Ιρανός με ένα γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια η ΑΕΚ δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες ακόμη και στο 50ο λεπτό έκανε το 2-0, με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιβάι Γκαρσία. Στο τελευταίο μισάωρο ο Μιλόγεβιτς επέλεξε να δώσει χρόνο στον Μισελέν, αλλά και σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

ΑΕΚ (ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ, 4-2-3-1): Στάνκοβιτς, Σβάρνας, Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Γκαρσία, Τάνκοβιτς, Αλμπάνης, Ανσαριφάρντ

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι εξής: Μισελέν, Παρράς, Μήτογλου, Λάτσι, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Ραντόνια και Κοσίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΠΕΤΡΑΚΗΣ): Βέρλχουστ, Μπαξεβανίδης, Τουτουαρίμα, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Φατιόν, Κάστρο, Κραγιόπουλος, Τσιλούλης, Παμλίδης, Ντάουντα.

Αγωνίστηκαν επίσης οι εξής: Ντεντάκης, Ιωαννίδης, Βιτλής, Ραΐλι, Ματέι

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ