Άρης – Ενεργοποίησε τη «βόμβα» με τον Ιτούρμπε (pic)

Άρης – Ενεργοποίησε τη «βόμβα» με τον Ιτούρμπε (pic)

O Παραγουανός μεσοεπιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και ανακοινώθηκε επίσημα από τους κιτρινόμαυρους.

Ο Άρης ολοκλήρωσε με επιτυχία μια σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση κίνηση. Ο Χουάν Ιτούρμπε, που βρίσκεται από χθές στη Θεσσαλονίκη, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ Άρης.

O ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις και θα τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, ενώ θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Παραγουανού μεσοεπιθετικού Juan Manuel Iturbe Arevalos, όπως είναι το πλήρες όνομά του.

O Juan Iturbe, που γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 1993 στο Μπουένος Άιρες, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις απαραίτητες εξετάσεις και υπέγραψε με την ομάδα μας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η Porto ήταν αυτή που τον ανακάλυψε σε ηλικία 17 ετών όταν αγωνιζόταν ακόμα στην Quilmes της Αργεντινής. Οι διαδοχικοί δανεισμοί του σε Cerro Porteno, River Plate και Hellas Verona τον βοήθησαν να πάρει σημαντικές εμπειρίες.

Η Verona έμεινε εντυπωσιασμένη από τις εμφανίσεις του Iturbe και τον Ιούλιο του 2014 δαπάνησε 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της. Η Roma μόλις δύο εβδομάδες μετά (!) έδωσε στη Verona 24.5 εκατομμύρια ευρώ για να… αρπάξει τον «νέο Messi», όπως τον αποκαλούν στη Λατινική Αμερική.

Ο Ιturbe πραγματοποίησε δύο γεμάτες πρώτες σεζόν στη Roma, αγωνιζόμενος και στο Champions League (12 συμμετοχές, 1 γκολ, 2 ασίστ).

Οι Bournemouth, Torino και Tijuana ήταν οι ομάδες που αγωνίστηκε μέχρι το 2018, με την τελευταία να τον παραχωρεί στην UNAM Pumas.

Αν συμπεριλάβουμε και τον εξάμηνο δανεισμό του στην Pachuca, οι αριθμοί του Juan Iturbe στο Μεξικό προδίδουν τις γεμάτες σεζόν που πραγματοποίησε στις περισσότερες ομάδες που αγωνίστηκε (116 συμμετοχές, 12 γκολ, 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις).

Παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός πέρασε περισσότερα χρόνια στην Παραγουάη, καθώς από εκεί κατάγονται οι γονείς του και ως εκ τούτου εκπροσωπεί την εθνική Παραγουάης από το 2009 (12 συμμετοχές).

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Άρης:

«Επίσημο.Ο διεθνής Παραγουανός μεσοεπιθετικός, Juan Iturbe, στον ΑΡΗ!»

✍▪ΕΠΙΣΗΜΟ▪
Ο διεθνής Παραγουανός μεσοεπιθετικός, Juan Iturbe, στον ΑΡΗ!
💛🖤📸🇵🇾⚽️🤜🤛💪
#ARISFC #Iturbe #transfer #ARISFamily

Δημοσιεύτηκε από ARIS F.C. στις Σάββατο, 7 Αυγούστου 2021

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ARIS F.C. (@arisfc_official)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ