Οριστικό – Δεν υπολογίζεται ο Ουάρντα, ψάχνει λύση ο ΠΑΟΚ

Οριστικό – Δεν υπολογίζεται ο Ουάρντα, ψάχνει λύση ο ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θέλει ούτε να βλέπει τον Αμρ Ουάρντα, με τον Αιγύπτιο να είναι «τελειωμένος» και τον ΠΑΟΚ να ψάχνει λύση να τον ξεφορτωθεί.

Ο Αμρ Ουάρντα υπέπεσε σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα στην Ολλανδία, όταν ακόμη ο ΠΑΟΚ έκανε προετοιμασία και έμεινε εκτός ομάδας από τον Ραζβάν Λουτσέσκου λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς τους. Πλέον ο Ρουμάνος τεχνικός είναι αποφασισμένος πως δεν πρόκειται να δώσει άλλη ευκαιρία στον Αιγύπτιο εξτρέμ και αυτό σημαίνει ότι οριστικά δεν υπολογίζεται πλέον.

Παρά τις προσπάθειες του Βιεϊρίνια να επαναφέρει τον συμπαίκτη του ο παίκτης φαίνεται πως έχει τελειώσει μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που έκανε με τον Λουτσέσκου να μην θέλει ούτε να τον βλέπει.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του ψάχνει μια λύση στην περίπτωση του Ουάρντα, αφού ακόμη ανήκει στο ρόστερ της ομάδας και μέχρι στιγμής υπάρχουν δυο σενάρια. Το πρώτο είναι ότι εφόσον δεν υπολογίζεται από τον προπονητή να λύσει το συμβόλαιο του 27χρονου μεσοεπιθετικού, ενώ το δεύτερο είναι μήπως περιμένουν να έρθει κάποια πρόταση για να φύγει με μεταγραφή. Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του λήγει το επόμενο καλοκαίρι, όμως οι Θεσσαλονικείς δεν δείχνουν καμία πρόθεση να περιμένουν να υπάρξει πρόταση για την παραχώρησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ