Επιστρέφει στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Κόντε

Επιστρέφει στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Κόντε

Πολύ κοντά στην μεγάλη επιστροφή για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται ο Πέδρο Κόντε, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα.

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαδικασίες για την μεγάλη επιστροφή του Πέδρο Κόντε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα. Τρία χρόνια μετά την αποχώρηση του από την ομάδα των Ιωαννίνων όλα δείχνουν πως επιστρέφει στην ομάδα που αγαπήθηκε όσο πουθενά αλλού.

Η υπόθεση της επιστροφής του Κόντε οδεύει προς το τέλος της και όλα δείχνουν πως θα έχει αίσιο τέλος, καθώς ο Ισπανός βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και τις επόμενες ώρες αναμένεται να φτάσει στην πόλη των Ιωαννίνων για να περάσει από τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σίγουρα η επιστροφή του στην Ελλάδα φανερώνει πως ο ΠΑΣ Γιάννινα ανεβαίνει επίπεδο στην επιθετική γραμμή με έναν ποδοσφαιριστή αναγνωρισμένης αξίας που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω και να κάνει την διαφορά χωρίς να χρειαστεί μεγάλο χρόνο προσαρμογής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στην προηγούμενη του θητεία στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν πραγματικά ένα πολύτιμο γρανάζι για την ομάδα και ήταν ασταμάτητος, καθώς σε 61 συμμετοχές κατάφερε να πετύχει 31 και να γίνει ένας από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές της εξέδρας των φίλων του ΠΑΣ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ