«Ο Παναθηναϊκός θέλει ελεύθερο τον Ρενάτο Κάιζερ» (vid)

«Ο Παναθηναϊκός θέλει ελεύθερο τον Ρενάτο Κάιζερ» (vid)

Σύμφωνα με βραζιλιάνικη αναφορά, οι «πράσινοι» τσεκάρουν τον 25χρονο επιθετικό της Ατλέτικο Παραναένσε.

Την προσοχή τους στην αγορά της Βραζιλίας φαίνεται πως έχουν στρέψει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Μετά τον Πίρις ντα Μότα, ακόμα ένας παίκτης του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος συνδέεται με τους «πράσινους»: ο Ρενάτο Κάιζερ.

Σύμφωνα με την αναφορά, από τον Παναθηναϊκό έδειξαν ενδιαφέρον για τον 25χρονο επιθετικό της Ατλέτικο Παραναένσε.

Η φιλολογική κρούση μεταφέρθηκε μέσω του ατζέντη, Λουίς Ταβέιρα, ο οποίος ενημέρωσε τη διοίκηση της βραζιλιάνικης ομάδας.

Πλέον, η πλευρά του Ρενάτο Κάιζερ περιμένει την επίσημη πρόταση, ενώ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα χρειαστεί η Ατλέτικο να αποδεσμεύσει τον ποδοσφαιριστή.

Ο Ρενάτο Κάιζερ έχει συμβόλαιο με την Ατλέτικο Παραναένσε μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2023, αλλά φαίνεται πως δεν υπολογίζεται στον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Μάλιστα, ο 25χρονος στράικερ είχε 14 παιχνίδια να πετύχει γκολ και «έσπασε» το σερί του, σκοράροντας στο 2-2 της Ατλέτικο Παραναένσε με την Ατλέτικο Γκοϊας, που έληξε 2-2 και στο οποίο η πρώτη προκρίθηκε στα πέναλτι.

H Ατλέτικο είχε αγοράσει τον Κάιζερ από την Κρουζέιρο με αντίτιμο 800.000 ευρώ, προσδοκώντας να λύσει το επιθετικό πρόβλημα της. Όμως, με 5 γκολ σε 24 συμμετοχές πέρυσι, ο 25χρονος στράικερ δεν δικαίωσε τις προσδοκίες.

Η ομάδα πήρε πριν λίγο καιρό τον νεαρό Ματέους Μπάμπι από τη Μποταφόγκο, ο οποίος εκθρόνισε τον Κάιζερ από την ενδεκάδα, ενώ ήδη ψάχνει και για άλλο «εννιάρι» στη μεταγραφική αγορά.

Ο Κάιζερ γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου του 1996, έχει ύψος 1,78μ. και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Αν και κατά κύριο λόγο, προτιμά να κινείται στην αντίπαλη περιοχή και να τελειώνει τις φάσεις.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ