Σέριφ: «Αφήστε με να πάω στον Ολυμπιακό» (vids)

Σέριφ: «Αφήστε με να πάω στον Ολυμπιακό» (vids)

Αιγυπτιακή ιστοσελίδα επαναφέρει στο προσκήνιο για τους «ερυθρολεύκους», τον 25χρονο επιθετικό της Αλ Αχλί, Μοχάμεντ Σέριφ.

Το όνομα του Μοχάμεντ Σέριφ δεν είναι νέο στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Η αιγυπτιακή ιστοσελίδα «Kora11.com» είχε γράψει στις 15 Ιουλίου ότι ο πρωταθλητής Ελλάδας είχε τσεκάρει τον 25χρονο Αιγύπτιο επιθετικό της Αλ Αχλί και μάλιστα είχε στείλει σκάουτ να τον παρακολουθήσει στον τελικό του αφρικανικού Τσάμπιονς Λιγκ του 2021, στον οποίο ο Σέριφ σκόραρε στη νίκη επί των Κάιζερ Τσιφς.

Σχεδόν ένα μήνα μετά, ο Σέριφ επανέρχεται στην επικαιρότητα. Γιατί αιγυπτιακό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «kora.fal3arda.com», επικαλούμενο «πηγές» στο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, υποστηρίζει πως ο 25χρονος επιθετικός πιέζει την Αλ Αχλί να τον παραχωρήσει σε ελληνική ομάδα!

Το ρεπορτάζ δεν ονομάζει τον Ολυμπιακό, αλλά τον περιγράφει. «Μία πρωτοκλάσατη ευρωπαϊκή ομάδα, η οποία συμμετέχει ανελλιπώς στο Champions League και προέρχεται από το ελληνικό πρωτάθλημα, έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Σέριφ» γράφει το δημοσίευμα. Με την περιγραφή να… φωτογραφίζει στο 100% τον Ολυμπιακό.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Αιγύπτιος επιθετικός ζήτησε από τη διοίκηση της Αλ Αχλί να εξετάσει την πρόταση το συντομότερο δυνατό, γιατί έχει δελεαστεί από την προοπτική να μετακομίσει στην Ευρώπη, ενώ και το οικονομικό αποτελεί μεγάλο δέλεαρ για τον παίκτη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η πρόταση που έχει δεχτεί ο Σέριφ προβλέπει ετήσιες αποδοχές ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ. Βέβαια, η Αλ Αχλί δεν είναι εύκολο να συναινέσει στην πώληση του «κανονιέρη» της, ενώ δεν αποκαλύπτεται το αντίτιμο που έχει προταθεί στην πρωταθλήτρια Αφρικής.

Ο Σέριφ προέρχεται από την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, έχοντας σκοράρει 24 γκολ σε 45 εμφανίσεις, ενώ μοίρασε και 6 ασίστ. Και μάλλον ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να την εξαργυρώσει, χρηματικά και ποδοσφαιρικά με μία μεταγραφή σε υψηλότερο επίπεδο.

Η χρηματιστηριακή αξία του Σέριφ στην ιστοσελίδα Transfermarkt προσδιορίζεται στα 1,8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Αλ Αχλί μέχρι τις 30/6/2024 και δεν έχει ρήτρα εξαγοράς, άρα εναπόκειται στην ομάδα του πόσα χρήματα θα απαιτήσει. Επίσης, είναι διεθνής με την Αίγυπτο έχοντας παίξει σε 3 ματς και σημείωσε 2 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ