Γιατί η ΑΕΚ δεν έχει κλείσει τον Ελίασον…

Γιατί η ΑΕΚ δεν έχει κλείσει τον Ελίασον…

Η ΑΕΚ δεν το βάζει κάτω για την απόκτηση του Νίκλας Ελίασον, όμως οι απαιτήσεις της Νιμ είναι υπερβολικές με αποτέλεσμα να μην έχει βρεθεί η «χρυσή» τομή.

Η ΑΕΚ έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση εξτρέμ και δη τη μεταγραφή του Νίκλας Ελίασον από τη Νιμ. Οι κιτρινόμαυροι έχουν ξεχωρίσει τον Σουηδό για τα άκρα της επίθεσης, όμως πρόκειται για πολύ δύσκολη περίπτωση πολύ απλά γιατί η γαλλική ομάδα έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις.

Η Ένωση έχει καταθέσει ήδη δυο προτάσεις και έχει φάει «άκυρο», όμως δεν το βάζει κάτω και επιμένει για να τον κάνει δικό της. Επίσης η ΑΕΚ δείχνει διατεθειμένη να περιμένει λίγες μέρες την πλευρά του Σουηδού εξτρέμ, ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα της αποχώρησής του από τη Νιμ.

Το χρονικό όριο που έθεσε η ΑΕΚ για να κλείσει η υπόθεση ήταν για μια βδομάδα. Ο ίδιος ο παίκτης πιέζει αρκετά προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή αλλά δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο.

Η Ένωση έχει κάνει πρόταση να πάρει τον παίκτη για 2 εκατ. ευρώ συν 500.000 ευρώ με τη μορφή ή να τον πάρει με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, καλύπτοντας ολόκληρο το συμβόλαιό του (που φτάνει τις 800.000 ευρώ). Και οι δυο «έπεσαν» στο κενό όμως η ΑΕΚ έχει ήδη καταθέσει και τρίτη πρόταση στη Νιμ για να τον αποκτήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ