Ανανέωσε μέχρι το 2026 με την ΑΕΚ ο Μιτάι (Pics)

Ανανέωσε μέχρι το 2026 με την ΑΕΚ ο Μιτάι (Pics)

Τέσσερις μέρες μετά τη συμπλήρωση των 18 του χρόνων ο Μάριο Μιτάι επέκτεινε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ μέχρι το 2026.

Νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ υπέγραψε ο Μάριο Μιτάι. Ο Αλβανός αριστερός μπακ έκλεισε τα 18 του χρόνια πριν από τέσσερις ημέρες και την Τρίτη (10/8) έβαλε την υπογραφή του σε νέο, πενταετές συμβόλαιο με την Ένωση.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως ο νεαρός άσος θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας και δεν υπάρχει περίπτωση δανεισμού του σε άλλο σύλλογο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2026 υπέγραψε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ ο διεθνής αριστερός μπακ, Μάριο Μιτάι, τέσσερις μέρες μετά τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας του και περίπου ένα χρόνο μετά την πρώτη υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με την ομάδα μας.

Ο Μάριο Μιτάι είναι διεθνής με την Κ16, Κ17, αρχηγός της Κ18 της Αλβανίας, ενώ πρόσφατα έκανε και την πρώτη του διεθνή συμμετοχή με την Εθνική ανδρών της χώρας του. Ο 18χρονος αμυντικός αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά πρότζεκτ των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ στα οποία ανήκει από το 2017, ως μέλος της Κ15 της «κιτρινόμαυρης» Ακαδημίας, ενώ αγωνίστηκε και με την Κ16, την Κ17 και την Κ19 της ομάδας μας.

Σε ηλικία 17 ετών, 2 μηνών και 13 ημερών ο Μάριο Μιτάι έγινε ο νεαρότερος ξένος ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα της Ένωσης, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στις 18 Οκτωβρίου 2020 ξεπερνώντας τον Ζίγκα Λάτσι στο δικό του ντεμπούτο στα κιτρινόμαυρα.

Στον αγώνα με τη Λέστερ στο πλαίσιο των ομίλων του UEFA Europa League 2020-21 στις 10 Δεκεμβρίου 2020 ο Μάριο Μιτάι έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής, που αγωνίστηκε σε ευρωπαϊκό αγώνα της ΑΕΚ.

Τελείωσε την περσινή πρώτη του επαγγελματική σεζόν, πριν από τη συμπλήρωση των 18 του χρόνων, με δέκα συμμετοχές και δυο ασίστ στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten, δύο συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ έχει ήδη τρεις ευρωπαϊκές συμμετοχές, αφού αγωνίστηκε και στα δύο ματς με τη Βελέζ Μόσταρ αυτό το καλοκαίρι.

Μάριο, καλή επαγγελματική συνέχεια!

Σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και να συνεχίζεις να εκπληρώνεις τις ποδοσφαιρικές σου φιλοδοξίες με την κιτρινόμαυρη φανέλα!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ