Ολυμπιακός, η επόμενη μέρα…

Ολυμπιακός, η επόμενη μέρα…

Σοκαρισμένοι αλλά και αποφασισμένοι να βγάλουν αντίδραση άμεσα στον Ολυμπιακό. Ποιες οι επόμενες κινήσεις του Μαρτίνς και τι γίνεται με τις μεταγραφές.

Ο αποκλεισμός από τη Λουντογκόρετς ήταν σοκ για τους ερυθρόλευκους. Όχι γιατί υποτίμησαν την έτσι και αλλιώς καλή ομάδα των Βούλγαρων, αλλά γιατί άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο πίστευαν πως στο Ράζγκραντ θα έρθει η πρόκριση. Όσα όμως συνέβησαν στο δεύτερο ημίχρονο «έμπλεξαν» τον Ολυμπιακό που δεν κατάφερε να αντέξει έως το τέλος και να πάρει την πρόκριση στα πέναλτι.

Το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν απογοητευτικό, κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως η ομάδα δεν θα συνεχίσει στη διαδρομή για το Τσάμπιονς Λιγκ με τον Πέδρο Μαρτίνς πάντως να δίνει άμεσα το σύνθημα ανασυγκρότησης. «Να δείξουμε τι ομάδα είμαστε, είμαστε Ολυμπιακός, να αντιδράσουμε και να επιστέψουμε στις επιτυχίες» ήταν το μήνυμα του Πορτογάλου που καλείται να έχει πιο έτοιμη την ομάδα για τα ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας ώστε οι πρωταθλητές να βρεθούν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτή την στιγμή και ο ίδιος ο Πορτογάλος γνωρίζει καλά πως χρειάζεται καθαρό μυαλό από όλους ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα για τους Σλοβάκους, που ναι μεν δεν είναι κάποια σπουδαία ομάδα αλλά από την άλλη είναι νοκ-άουτ αγώνες και θέλουν προσοχή.

Το ψυχολογικό κομμάτι είναι το πιο σημαντικό για τον Μαρτίνς που καλείται να βρει τον τρόπο και στο αγωνιστικό ώστε από την μια ο Ολυμπιακός να έχει καλύτερη εικόνα, και από την άλλη να σταματήσουν τα τόσα πολλά λάθη που πλήγωσαν την ομάδα στη Βουλγαρία.

Σημαντικό για τον Μαρτίνς το γεγονός ότι στα ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας θα έχει πια διαθέσιμο και τον Ονιεκούρου που ανεβάζει στροφές και βεβαίως σε καλύτερη κατάσταση τους παίκτες του που ταλαιπωρήθηκαν το προηγούμενο διάστημα και αυτό τους επηρέασε ξεκάθαρα όπως φάνηκε και στο Ράζγκραντ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ δεν αλλάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Ο Ολυμπιακός αναζητά άμεσα αριστερό μπακ για να κλείσει το δίδυμο στην πλευρά με τον Ρέαμπτσιουκ ενώ όλα δείχνουν πως και για το δεξί άκρο της άμυνας θα γίνει κίνηση.

Δεν αποκλείεται βεβαίως να έχουμε και άλλες κινήσεις στην πορεία ανάλογα και με το τι θα γίνει με τους παίκτες του Ολυμπιακού που απασχολούν ξένους συλλόγους. Ως γνωστόν ο Σισέ «πολιορκείται» από την Τρουά ενώ για τον Καμαρά δεν έχουν σταματήσει να ασχολούνται η Νάπολι αλλά και Αγγλικές ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ