Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Βούλιτς

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Βούλιτς

Ιταλικά δημοσιεύματα θέλουν τον Παναθηναϊκό να έχει στο στόχαστρο του την περίπτωση του Μίλος Βούλιτς, που την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην Κροτόνε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας «www.pianetaserieb.it» ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μίλος Βούλιτς, που την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στην Ιταλία για λογαριασμό της Κροτόνε.

Ο 24χρονος μέσος βρέθηκε στην ιταλική ομάδα την περασμένη χρονιά από τον Ερυθρό αστέρα, ενώ το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Ο Μιλος Βούλιτς την περασμένη χρονιά είχε μία γεμάτη σεζόν με την Κροτόνε, καθώς αγωνίστηκε συνολικά σε 26 παιχνίδια και μάλιστα πέτυχε και ένα γκολ.

Ο Σέρβος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από την Νάπρεντακ και στην συνέχεια αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ερυθρού αστέρα μέχρι και το Σεπτέμβριο του 2020, όπου πήρε μεταγραφή για την Ιταλία και κόστισε περίπου 850.000 ευρώ.

Μπορεί ο Μίλος Βούλιτς να δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την Κροτόνε ωστόσο από ότι φαίνεται δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα μετά τον υποβιβασμό της στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας.

Σύμφωνα πάντα με το ιταλικό δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Βούλιτς και όπως όλα δείχνουν ο παίκτης σκέφτεται την αποχώρησή του από το σύλλογο μετά τον υποβιβασμό, έτσι μέσα στις επόμενες μέρες μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις για την πιθανή μετακίνηση του στον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ