ΟΦΗ – Αυτός είναι ο «εκλεκτός» για τη μεσαία γραμμή (vid)

ΟΦΗ – Αυτός είναι ο «εκλεκτός» για τη μεσαία γραμμή (vid)

Το κενό στη θέση του αμυντικού χαφ φαίνεται πως καλύφθηκε στον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ είχε βγει στην αγορά για να καλύψει το κενό που υπάρχει στη θέση του αμυντικού χαφ. Και όπως όλα δείχνουν βρέθηκε η λύση.

Οι Κρητικοί φέρονται να έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον Φελίπε Γκαγιέγος, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη μεξικάνικη Σαν Λουίς.

Ο 29χρονος Χιλιανός, κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, αναμένεται εντός της εβδομάδας στο Ηράκλειο για να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.

Ο Χιλιανός μέσος έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα στη Χιλή με την Ουνιβερσιδάδ και ένα Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ στο Μεξικό κατέκτησε το εγχώριο Κύπελλο τη σεζόν 2017-18. Προορίζεται για βασικός στη θέση «6» και μόλις έμεινε ελεύθερος συμφώνησε αμέσως με τον ΟΦΗ.

Ο, γεννημένος στις 3 Δεκεμβρίου 1991, Φελίπε Γκαγιέγος, είχε 20 συμμετοχές και 2 γκολ με τη Σαν Λουίς, ενώ έχει φορέσει επίσης τη φανέλα της Νεκάξα Μεξικού (188 συμμετοχές, 17 γκολ, 16 ασίστ), της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε από τη Χιλή (52 αγώνες, 8 τέρματα, 9 ασίστ) και της ισπανικής Ρεκρεατίβο Ουέλβα (23 ματς). Μετρά, επίσης, 3 συμμετοχές με την ισπανική Ουνιόν Βερολίνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ