Παναθηναϊκός – Το… ντόμινο που θα ντύσει τον Βιτάλ στα πράσινα

Παναθηναϊκός – Το… ντόμινο που θα ντύσει τον Βιτάλ στα πράσινα

Ο Παναθηναϊκός, η Κορίνθιανς και ο Ματέους Βιτάλ έχουν μερικά κοινά στην ιστορία τους.

Στην υπόθεση του Ματέους Βιτάλ υπάρχει ένα δεδομένο: κανείς δεν είναι προτεραιότητα για τον άλλο. Όμως, το ζήτημα παραμένει ενεργό και οι προθέσεις είναι θετικές για να σημειωθεί ουσιαστικά εξέλιξη στις επόμενες μέρες. 

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος επιτελικός χαφ δεν έχει σε προτεραιότητα να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Η Κορίνθιανς, η οποία έχει τα δικαιώματα του παίκτη, δεν έχει προτεραιότητα να τον δανείσει, αλλά να τον πουλήσει. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει σε προτεραιότητα τον Βιτάλ, αλλά άλλο ποδοσφαιριστή στη θέση του.

Ο Παναθηναϊκός έχει στη short-list του τον Βιτάλ και υπό προϋποθέσεις, θα κινηθεί επίσημα για τον δανεισμό του. Η Κορίνθιανς δεν έχει πρόταση για την πώληση του Βιτάλ και θα προτιμήσει να τον δώσει δανεικό για να παίξει σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, παρά να να τον αφήσει να γυαλίζει… τον πάγκο. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έχει συγκεντρώσει πληροφορίες για το Τριφύλλι και στο τέλος της ημέρας, δεν θα έλεγε «όχι» στην εγκατάσταση στην Αθήνα.

Προς το παρόν, οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν μάθει τα δεδομένα για τον Ματέους Βιτάλ, έχουν μέσω τρίτου ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση της Κορίνθιανς, αλλά δεν έχουν επανέλθει με νέα προσέγγιση. Για την ώρα, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού δουλεύουν σε άλλες περιπτώσεις και διατηρούν τον Βραζιλιάνο στις εναλλακτικές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ