Διεθνής διασυρμός για τον Ιβάν Σαββίδη! (pics)

Διεθνής διασυρμός για τον Ιβάν Σαββίδη! (pics)

Η είσοδος του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας μετά την απόφαση του διαιτητή Κομίνη να ακυρώσει το γκολ του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ συνεχίζει να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Διεθνής διασυρμός για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, αφού η ένοπλη εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας κάνει τον γύρο του κόσμου, με την ισπανική εφημερίδα As να έχει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο φωτογραφία του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου του βορρά. Πέρα όμως από την As, η κίνηση του Ιβάν Σαββιδη να εισβάλλει με όπλο μέσα στο γήπεδο έχει απασχολήσει κορυφαία ΜΜΕ από ολόκληρο τον κόσμο.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της As, αλλά και τα ΜΜΕ από όλο τον κόσμο:

Συγκεκριμένα οι New York Times αναφέρουν για τα έκτροπα της Τούμπας:  «Διακοπή σε παιχνίδι ελληνικού πρωταθλήματος έπειτα από εισβολή ιδιοκτήτη με όπλο  για να διαμαρτυρηθεί».

Η Equipe στη Γαλλία σχολιάζει την εισβολή του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ ως εξής: «Διακοπή, απειλές και χάος κατά τη διάρκεια του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη».

Η πορτογαλική A Bola τονίζει: «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο οπλοφορώντας».

Τέλος στην Αργεντινή η Ole αναφέρει τα εξής: «Ο πρόεδρος εισβάλλει με όπλο! Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο οπλοφορώντας για να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή για το γκολ που δεν μέτρησε στο 89ο λεπτό».

 

Σάλος στο εξωτερικό με το περίστροφο του Σαββίδη με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ να κοσμεί και το πρωτοσέλιδο της Marca. και την ένοπλη εισβολή του να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ