Τι λένε στον Ολυμπιακό για Μανωλά…

Τι λένε στον Ολυμπιακό για Μανωλά…

Τα Ιταλικά δημοσιεύματα «οργιάζουν» γύρω από το ενδεχόμενο μεταγραφής του Μανωλά στον Ολυμπιακό όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά…

Δεν είναι η πρώτη φορά μέσα στο καλοκαίρι όπου το όνομα του Κώστα Μανωλά «παίζει» για τον Ολυμπιακό. Και την προηγούμενη φορά, στις αρχές της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός είχε επισήμως διαψεύσει κατηγορηματικά το θέμα. Και τώρα αυτό που βγαίνει από τις «ερυθρόλευκες» πηγές είναι το ίδιο. Πως δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του Μανωλά.

Προσέξτε, όπως έχουμε τονίσει επανηλλειμένως αν ήταν στο χέρι του Μανωλά και του Ολυμπιακού ο Έλληνας στόπερ θα έκανε ήδη προπονήσεις στο Ρέντη. Υπάρχει και μια… μικρή λεπτομέρεια όμως, η Νάπολι.

Η Ιταλική ομάδα έδωσε 35 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει και όπως γράφουν και τα σημερινά δημοσιεύματα θέλει τουλάχιστον 15-18 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει στον Ολυμπιακό.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό και όσο στο ποδόσφαιρο και στις μεταγραφές δεν πρέπει να λες ποτέ (σ.σ. ειδικά όταν μιλάμε για Ολυμπιακό) τα όσα αναφέρονται ξανά περί μεταγραφής του Μανωλά στους πρωταθλητές Ελλάδας δεν μπορούν να συμβούν. Και επαναλαμβάνω, στην προκειμένη περίπτωση μεταφέρουμε τι ακριβώς λέγεται από τους ερυθρόλευκους. Δεν υπάρχει θέμα τονίζεται λοιπόν ξεκάθαρα.

Γιατί οι Ιταλοί εμφανίζονται τόσο δυναμικά στα δημοσιεύματα τους; Ίσως εκφράζουν τους διακαής πόθους της Νάπολι. Η ουσία πάντως είναι πως για να γίνει μια μεταγραφή Μανωλά με τον τρόπο που αναφέρεται στην Ιταλία, με τα 15-18 εκατ. ευρώ θα πρέπει να μιλάμε για κάτι απίθανο. Αν η Νάπολι θελήσει να τον δανείσει ή να τον δώσει τσάμπα μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα αλλά αυτό είναι εκτίμηση.

Το ρεπορτάζ από τους ερυθρόλευκους είναι ξεκάθαρο. «Δεν υπάρχει θέμα Μανωλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ