Επιμένουν στην Ιταλία για Μανωλά και Ολυμπιακό

Επιμένουν στην Ιταλία για Μανωλά και Ολυμπιακό

Οι Ιταλοί συνεχίζουν να εμπλέκουν τον Κώστα Μανωλά με τον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πει ξεκάθαρα πως «δεν υπάρχει θέμα Μανωλά».

Επιμένουν στην Ιταλία να συνδέουν τον Κώστα Μανωλά με τον Ολυμπιακό. Με τους γείτονες πλέον να το προχωρούν ένα βήμα παρακάτω.

Σύμφωνα με σάιτ που κάνει ρεπορτάζ Νάπολι, οι παρτενοπέι σκέφτονται σοβαρά να παραχωρήσουν τον κεντρικό αμυντικό της. Ο λόγος; Για να γλιτώσουν χρήματα. Θα μπορούσε η Νάπολι, αν έδινε τον Μανωλά, να γλιτώσει συνολικά έως και 24-25 εκατομμύρια ευρώ σε κόστη. Υπενθυμίζεται πως η Νάπολι φέρεται να ζητά περίπου 18 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον έμπειρο στόπερ.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό. Το «Casanapoli» το πάει ένα βήμα παρακάτω. Αναφέροντας πως ο Μανωλάς θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του. Θέλει να γυρίσει στον Ολυμπιακό.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως πρέπει να παλέψουν για να μειώσουν τις απαιτήσεις της Νάπολι. Με ένα βήμα μπροστά των Ελλήνων και μία υποχώρηση των Ιταλών μπορεί να υπάρξει συμφωνία. Αλλά δεν είναι τόσο απλά όταν μιλάμε για έναν παίκτη τέτοιου βεληνεκούς. Όπως και να ‘χει, υπάρχουν δύο δεδομένα: Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Μανωλά και η θέληση του στόπερ να γυρίσει στην πατρίδα του», λένε οι Ιταλοί.

Οι δημοσιογράφοι της γειτονικής μας χώρας μπορεί να επιμένουν και να ανεβάζουν μάλιστα το θέμα Μανωλά, αλλά η πλευρά των «ερυθρόλευκων» είναι ξεκάθαρη: «Δεν υπάρχει θέμα Μανωλά». Η διάψευση είναι κατηγορηματική.

Η ουσία πάντως είναι μία και είναι η εξής: Για να γίνει μια μεταγραφή Μανωλά με τον τρόπο που αναφέρεται στην Ιταλία, με τα 15-18 εκατ. ευρώ θα πρέπει να μιλάμε για κάτι απίθανο. Αν η Νάπολι θελήσει να τον δανείσει ή να τον δώσει τσάμπα μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα, αλλά αυτό τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι απλώς μια εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ