«Τα νεότερα για την υπόθεση Ολυμπιακού-Μανωλά…»

«Τα νεότερα για την υπόθεση Ολυμπιακού-Μανωλά…»

Τι λένε οι Ιταλοί για Κώστα Μανωλά και Ολυμπιακό...

Πληθαίνουν τα ιταλικά δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται στην πιθανότητα ο Κώστας Μανωλάς να γυρίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Το «Forzaazzuri.net» κρατάει «ζεστό» το θέμα, αναφέροντας νέες πληροφορίες στην υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, μεταφέρουν όσα είπε σε ραδιοφωνική εκπομπή ο γνωστός δημοσιογράφος της «RAI», Τσίρο Βενεράτο, ο οποίος αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ζητήσει από τη Νάπολι να χαμηλώσει τις απαιτήσεις της και να πέσει κάτω από τα 15 εκατομμύρια ευρώ για τον Μανωλά.

Μάλιστα, λένε οι Ιταλοί πως δεν αποκλείεται η Νάπολι να κάνει μία υποχώρηση αναλογιζόμενη τα «θέλω» του παίκτη για επιστροφή στην πατρίδα του, όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα. Ενώ υπάρχουν και τα οικονομικά προβλήματα που βασανίζουν τους «παρτενοπέι» και γι’ αυτό επιθυμούν να βάλουν χρήματα στα ταμεία τους για να «ανασάνουν» οικονομικά.

Το σχετικό ρεπορτάζ λέει και για τον πιθανό αντικαταστάτη του Μανωλά, σε περίπτωση που αποχωρούσε από τον «Σαν Πάολο» ο Έλληνας αμυντικός, με τους Ιταλούς να αναφέρουν πως ο Ρουγκάνι της Γιουβέντους θα μπορούσε να είναι μία λύση με τη μορφή δανεισμού.

Πέρα από όλα αυτά πάντως, επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά τη θέση του ίδιου του Ολυμπιακού: «Δεν υπάρχει θέμα Μανωλά». Και τη δεδομένη χρονική στιγμή, εκεί βρίσκεται η ουσία της υπόθεσης…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ