Μίσιτς – «Ορκίστηκα ότι θα ξαναπαίξω ποδόσφαιρο»

Μίσιτς – «Ορκίστηκα ότι θα ξαναπαίξω ποδόσφαιρο»

O Γιόζιπ Μίσιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που πέρασε, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ριέκα.

O Γιόζιπ Μίσιτς παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που πέρασε.

Ακόμα μίλησε για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ριέκα για τα πλέι οφ του Europa Conference League.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά όταν έμαθε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε πέρασαν πολλές σκέψεις από το μυαλό του αλλά δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να παλεύει και μάλιστα έδωσε όρκο πως θα παίξει ξανά ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιόζιπ Μίσιτς στο μέσο της πατρίδας του: 

Για τις πιθανότητες πρόκρισης στη μονομαχία ΠΑΟΚ- Ριέκα: «Είναι σχεδόν η ίδια ομάδα από τότε που αγωνιζόμουν εγώ εκεί, το 80% των παικτών, η ραχοκοκαλιά της είναι ίδια εδώ και χρόνια, ήρθαν μόνο μερικοί νέοι παίκτες. Είναι έμπειροι και παίζουν μαζί εδώ και πολύ καιρό. Η Ριέκα έχει να αντιμετωπίσει μια δύσκολη πρόκληση. Αν προσπαθήσουμε να δώσουμε πιθανότητες πρόκρισης όμως, θεωρώ ότι είναι κάπου στο 50-50%. Η Ριέκα είναι σε καλή κατάσταση και πρόκειται για μια μονομαχία ίσων ομάδων. Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν την πρόκριση».

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και αν ισχύει ότι είναι από τους πλέον φανατικούς στην Ευρώπη: «Αυτό ισχύει. Είναι πολύ φανατικοί και ανυπομονούσαν να επιστρέψουν στο γήπεδο, αυτό έγινε κόντρα στη Μποέμιαν».

Για το αν η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι η Τούμπα: «Φυσικά είναι πιο εύκολο να παίζεις εντός έδρας με την υποστήριξη των οπαδών σου, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ παίζει καλά και εκτός έδρας, σπάνια κάνει λάθη. Πρόκειται για μια καλά συντονισμένη, έμπειρη ομάδα με καλό προπονητή. Είναι σίγουρα ο καλύτερος ελληνικός σύλλογος μαζί με τον Ολυμπιακό».

Για τον Ράζβαν Λουτσέσκου: «Ο Ράζβαν ήταν και προπονητής μου πριν πάει στην Αλ Χιλάλ. Τώρα επέστρεψε στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για ένα προπονητή που είναι λάτρης του ιταλικού τρόπου παιχνιδιού και επιδιώκει τη μέγιστη πειθαρχία και υπευθυνότητα. Του αρέσει να έχει τα πάντα υπό τον έλεγχο του στα αποδυτήρια. Είναι ένας μελετηρός και φανατικός προπονητής, που αναλύει κάθε αντίπαλο και δεν αφήνει τίποτα στη τύχη. Συνεργαστήκαμε καλά, είναι ένας προπονητής υψηλής ποιότητας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ