RAI: «Η Νάπολι έπεσε στα 10 εκατομμύρια για Μανωλά, ο Ολυμπιακός φτάνει στα 5 με 6»

RAI: «Η Νάπολι έπεσε στα 10 εκατομμύρια για Μανωλά, ο Ολυμπιακός φτάνει στα 5 με 6»

Ο ιταλικός σταθμός μεταδίδει ότι οι «παρτενοπέι» χαμήλωσαν τις απαιτήσεις τους για τον διεθνή αμυντικό και οι επαφές με τους «ερυθρόλευκους» συνεχίζονται.

Νέες πληροφορίες για την υπόθεση του Κώστα Μανωλά μετέφερε σήμερα (19/8) ο ιταλικός σταθμός της RAI. Εξελίξεις που φέρονται να είναι ευνοϊκές για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ο Ιταλός ρεπόρτερ, Τσίρο Βενεράτο, ο οποίος έχει… πάρει επ’ ώμου την ιστορία στο ενημερωτικό κομμάτι, ανέφερε ότι η Νάπολι μείωσε τις απαιτήσεις για τον Μανωλά.

Οι «παρτενοπέι» από εκεί που εμφανίζονταν ανένδοτοι για μίνιμουμ 15 εκατομμύρια ευρώ, πλέον φέρονται να έπεσαν στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ταυτόχρονα, ο Ολυμπιακός, πάντα με βάση τα λεγόμενα του Βενεράτο, έχει δείξει διάθεση να ανεβάσει την προσφορά του στα 5 με 6 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ιταλός ρεπόρτερ αναφέρει πως η διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο ομάδων για τον 30χρονο αμυντικό συνεχίζεται και συγκεντρώνει πιθανότητες να ευοδωθεί.

Το δημοσίευμα του Βενεράτο αναφέρει:

Ο Μανωλάς πιέζει να φύγει και θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα. Η Νάπολι έχει πέσει από τα 15 εκατ. ευρώ που ζητούσε αρχικά στα 10.

Ο Ολυμπιακός φτάνει στα 5 με 6 συν μπόνους. Είναι ακόμα σε αυτά τα ποσά. Εάν η Νάπολι πουλήσει τον παίκτη υπάρχουν ως εναλλακτικές οι Ρουγκάνι και Μουστάφι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ