Λουτσέσκου : «Ο Σαββίδης θέλει το ποδόσφαιρο να παίζεται στο γήπεδο»

Λουτσέσκου : «Ο Σαββίδης θέλει το ποδόσφαιρο να παίζεται στο γήπεδο»

Τη στήριξη του προς τον Ιβάν Σαββίδη επανέλαβε με νέες του δηλώσεις στο εξωτερικό ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος αναφέρθηκε και στο τι μέλλει γενέσθαι στο ελληνικό πρωτάθλημα. «Θέλω να μείνω και να παλέψω για τον ΠΑΟΚ», τόνισε, σε ερώτηση για το μέλλον του.

Τη στήριξη του προς τον Ιβάν Σαββίδη επανέλαβε με νέες του δηλώσεις στο εξωτερικό ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος αναφέρθηκε και στο τι μέλλει γενέσθαι στο ελληνικό πρωτάθλημα. «Θέλω να μείνω και να παλέψω για τον ΠΑΟΚ», τόνισε, σε ερώτηση για το μέλλον του. Τόνισε επίσης πως ο Σαββίδης θέλει το ποδόσφαιρο να παίζεται στο γήπεδο, έχοντας προφανώς… ξεχάσει πως πέρσι στη Λεωφόρο ο Σαββίδης δεν είχε κανένα πρόβλημα να πάρει το ματς στα χαρτιά απο τον Παναθηναϊκό…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ρουμανικό μέσο «Digi Sport»

«Καμία από τις ομάδες που συμμετέχει στο πρωτάθλημα δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα συμβεί. Ωστόσο, μιλάμε για το ελληνικό πρωτάθλημα που είναι… συναρπαστικό. Διαθέτει πολλά ταλέντα, που προέρχονται από το εξωτερικό. Οι Έλληνες παίκτες βγάζουν θετική επιθετικότητα. Γενικότερα, οι συνθήκες είναι καλές για καλό ποδόσφαιρο. Το πρόβλημα, όμως, είναι εκτός ποδοσφαίρου».

«Πριν από δύο εβδομάδες δεν μας δόθηκε η δυνατότητα να παίξουμε με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο, επειδή ο προπονητής τους έπεσε στο γήπεδο από ένα ρολό χαρτί που τον ακούμπησε από τα πολλά που έπεσαν στο γήπεδο. Έτσι, έληξε το παιχνίδι. Το είχαν προετοιμάσει αυτό, ήρθαν για να μην παίξουν. Τιμωρηθήκαμε σε πρώτο βαθμό με αφαίρεση τριών βαθμών και με κεκλεισμένων των θυρών. Σε δεύτερο βαθμό μας επέστρεψαν τους βαθμούς μας τους επέστρεψαν. Είναι απίστευτο».

«Τις προάλλες πετύχαμε ένα έγκυρο γκολ και μας ακυρώθηκε. Η ΑΕΚ πήγε στα αποδυτήρια και στη συνέχεια δεν ήθελε να παίξει. Το τρίτο συμβάν ήταν η είσοδος του ιδιοκτήτη μας στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι 100% μαζί του. Έχετε σκεφτεί γιατί αντέδρασε έτσι. Έχει επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια στην ομάδα και θέλει το ποδόσφαιρο να παίζεται στο γήπεδο. Τρελάθηκε όταν είδε να ακυρώνεται το γκολ πέντε λεπτά μετά. Οι διαιτητές πήγαν στα αποδυτήρια και πιθανόν είδαν τη φάση του γκολ και το μέτρησαν. Η ΑΕΚ είπε ότι δεν νιώθει ασφάλεια στον αγωνιστικό χώρο και δεν βγήκε έξω. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική».

«Υπάρχει πλήρης σύγχυση. Πιθανώς το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί, αλλά θα πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις. Θα πρέπει να εξεταστεί η περίπτωση, πριν από δύο εβδομάδες, όταν ένας προπονητής ξεγέλασε το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να εξεταστεί επίσης η κατάσταση με την ΑΕΚ, όταν ένα κανονικό γκολ του ΠΑΟΚ ακυρώθηκε, ενώ στην συνέχεια ο διαιτητής το επικύρωσε, αλλά η πραγματικότητα είναι η εξής: ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι πρώτος, μπροστά από την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός τρίτος».

«Είναι δύσκολο να πω τι θα συμβεί το καλοκαίρι, έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για ακόμα έναν χρόνο. Θέλω να μείνω και να παλέψω για τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό εξαρτάται και από τους ανθρώπους του συλλόγου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ