«Για λιγότερα από 10 εκατ. ευρώ συν μπόνους δεν φεύγει ο Μανωλάς από τη Νάπολι»

«Για λιγότερα από 10 εκατ. ευρώ συν μπόνους δεν φεύγει ο Μανωλάς από τη Νάπολι»

Η Νάπολι δεν σκοπεύει να παραχωρήσει τον Κώστα Μανωλά αν δεν πάρει τουλάχιστον δέκα εκατ. ευρώ συν κάποια μπόνους, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της «Gazzetta dello Sport», Αλφρέντο Πεντουλά.

Τα επεισόδια στο σίριαλ Μανωλά συνεχίζονται, με τους Ιταλούς να ασχολούνται επί… 24ώρου βάσεως με το ενδεχόμενο επιστροφής του Έλληνα αμυντικού στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της «Gazzetta dello Sport», Αλφρέντο Πεντουλά, η Νάπολι δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον 30χρονο άσο αν δεν πάρει τουλάχιστον δέκα εκατ. ευρώ συν κάποια μπόνους.

«Ο Ολυμπιακός επιμένει για τον Κώστα Μανωλα αλλά ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν κάνει πίσω. Για λιγότερα από δέκα εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους δεν πρόκειται να μετακινηθεί από τη Νάπολι και δεν πρόκειται να βγει λευκός καπνός από τις διαπραγματεύσεις», τόνισε σε παρέμβασή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Sportitalia» ο Ιταλός ρεπόρτερ.

Στην Ιταλία βέβαια τονίζουν συνεχώς τη μεγάλη επιθυμία του Μανωλά για να επιστρέψει στον Πειραιά, κάτι που θα παίξει τον ρόλο του στην υπόθεση ενώ εδώ και μέρες κάνουν λόγο για δεδομένη συμφωνία του παίκτη με τον Ολυμπιακό τόσο στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του (πιθανότατα τετραετές) όσο και για τις απολαβές (κοντά στα δύο εκατ. ευρώ τον χρόνο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ