Ο γιος του Μπεμπέτο στο… τραπέζι για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ (vids)

Ο γιος του Μπεμπέτο στο… τραπέζι για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ (vids)

Το παιδί που έγινε διάσημο από τον πανηγυρισμό του Μπεμπέτο στο Μουντιάλ του 1994, τέθηκε υπόψη των δύο ελληνικών ομάδων!

Ο Μπεμπέτο δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο Βραζιλιάνος υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους επιθετικούς της γενιάς του και στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής το 1994 στις ΗΠΑ με τη «σελεσάο».

Σε εκείνο το Μουντιάλ, ο 57χρονος σήμερα παλαίμαχος, έγινε διάσημος για τον πανηγυρισμό του μετά τη νίκη της Βραζιλίας επί της Ολλανδίας στα προημιτελικά, όταν μετά το γκολ που σκόραρε, κούνησε τα χέρια του σαν να νανούριζε μωρό.

Η κίνηση του Μπεμπέτο ήταν αφιερωμένη στον πρωτότοκο γιο του Ματέους, ο οποίος γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου!

Ο Ματέους Ολιβέιρα, όπως είναι το όνομα του γιου του Μπεμπέτο, σαν… να επηρεάστηκε από τον πανηγυρισμό και ακολούθησε την καριέρα του πατέρα του. Ο 27χρονος αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

Όμως, ο Ολιβέιρα δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» και έχει παίξει ως δανεικός για μία διετία στη Βιτόρια Γκιμαράες, ενώ πέρυσι ήταν στη βραζιλιάνικη Κοριτίμπα. Ο προπονητής των «δράκων», Ζοσέ Αμορίμ τον έθεσε εκτός πλάνων και το φετινό καλοκαίρι ο Ολιβέιρα προπονείται με τους Νέους.

Επειδή στη Σπόρτινγκ δεν πρόκειται να αγωνιστεί, ο ατζέντης του 27χρονού ποδοσφαιριστή ψάχνει να του βρει ομάδα και σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «Record», έφτασε μέχρι την Ελλάδα! Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο εκπρόσωπος του Ματέους Ολιβέιρα τον πρότεινε στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είχε ανταπόκριση!

Το δημοσίευμα δεν εξηγεί την αιτία της απόρριψης του Ολιβέιρα, αφού πιθανώς να σχετίζεται με τις αποδοχές του. Ο Βραζιλιάνος εισπράττει 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως από τη Σπόρτινγκ και σίγουρα ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ δεν είχαν καμία πρόθεση να τον πληρώσουν! Πάντως, ούτε και αγωνιστικά ο Ολιβέιρα θεωρείται κάτι το ιδιαίτερο, αφού δεν δικαίωσε τις προσδοκίες στην αρχή της καριέρας του.

Είναι χαρακτηριστικό πως όταν η Σπόρτινγκ απέκτησε τον Ολιβέιρα τον Ιούλιο του 2027, είχε τοποθετήσει ρήτρα εξαγοράς 60 εκατομμυρίων ευρώ! Τελικά, η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας όχι μόνο δεν θα κερδίσει χρήματα από τον γιο του Μπεμπέτο, αλλά μάλλον θα χρειαστεί να τον αποζημιώσει για να φύγει από τη Λισαβόνα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ