Μπουνιές Τζαβέλλα-Μπαράλες και ο Βράνιες σε ρόλο…ειρηνοποιού (vid)

Μπουνιές Τζαβέλλα-Μπαράλες και ο Βράνιες σε ρόλο…ειρηνοποιού (vid)

Παρότι το παιχνίδι ΑΕΚ-Αστέρας είναι φιλικό, οι δύο ποδοσφαιριστές πρωταγωνίστησαν σε καυγά με μεγάλη ένταση και μπουκέτα!

Από ένα καυγά με μεγάλη ένταση και χειρονομίες σημαδεύτηκε το φιλικό της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Πρωταγωνιστές στον τσακωμό ήταν ο Γιώργος Τζαβέλλας και ο Χερόνιμο Μπαράλες, οι οποίοι πλακώθηκαν στην κυριολεξία μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Στο 48′ της αναμέτρησης, ο Μπαράλες δέχτηκε πάσα από συμπαίκτη του και ο Τζαβέλλας κινήθηκε στο μαρκάρισμα του.

Ο αμυντικός της ΑΕΚ τράβηξε τον Αργεντινό επιθετικό και με το άλλο χέρι τον χτύπησε στο πρόσωπο, με τον Μπαράλες να εξοργίζεται και να αντιδρά με την ίδια χειρονομία.

Ο Τζαβέλλας προσπάθησε να απαντήσει, ο Μπαράλες τον απώθησε εκ νέου και τον βρήκε στο μάγουλο και οι δύο παίκτες αντάλλαξαν σπρωξίματα και «γαλλικά».

Αμέσως οι υπόλοιποι παίκτες προσπάθησαν να τους χωρίσουν, με τον Βράνιες να αγκαλιάζει αποφασιστικά τον Τζαβέλλα και να τον απομακρύνει από το σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως επειδή πρόκειται για φιλικό, ο διαιτητής ζήτησε να αντικατασταθούν οι δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου και δεν τους απέβαλλε, όπως θα έπραττε εάν ήταν επίσημο.

Ο Μπαράλες έφυγε με τη μία για τα αποδυτήρια, αλλά ο Τζαβέλλας δεν συμμορφώθηκε στην αρχή. Ο διεθνής αμυντικός έμεινε για λίγο στον αγωνιστικό χώρο, μουρμουρίζοντας προς την κατεύθυνση του διαιτητή.

Τελικά, με τις φωνές των ανθρώπων της ΑΕΚ από τον πάγκο, ο Τζαβέλλας έφυγε μετά από λίγο…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ