Καραπαπάς – «Υπάρχουν επαφές για Μανωλά, δεν υπάρχει καμία συμφωνία» (pic)

Καραπαπάς – «Υπάρχουν επαφές για Μανωλά, δεν υπάρχει καμία συμφωνία» (pic)

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, πήρε θέση στην υπόθεση Μανωλά και στα όσα ακούγονται και γράφονται περί συμφωνίας

Είναι το θέμα που κυριαρχεί εδώ και καιρό στην ερυθρόλευκη μεταγραφική επικαιρότητα. Η υπόθεση του Κώστα Μανωλά που απασχολεί Ιταλικά και Ελληνικά ΜΜΕ με το σήριαλ να εξελίσσεται εδώ και μέρες και την αγωνία στους οπαδούς του Ολυμπιακού να είναι έκδηλη. Όπως έχουμε τονίσει επανηλλειμένως, αν ήταν στο χέρι των ερυθρολεύκων και του Έλληνα στόπερ τότε θα φόραγε ήδη την φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο στο στήθος.

Υπάρχει όμως και η Νάπολι που ναι μεν βλέπει πως έχει έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της που δεν θέλει να είναι στην ομάδα, από την άλλη όμως για να τον παραχωρήσει έχει κάποιες απαιτήσεις. Με τα τελευταία δημοσιεύματα μάλιστα να μιλούν για 10 εκατ. ευρώ και για τον Μανωλά να είναι σε ανοικτή ρήξη με την διοίκηση της Ιταλικής ομάδας εξαιτίας της μεγάλης του επιθυμίας να έρθει στον Ολυμπιακό.

Η υπόθεση εξελίσσεται με την ελπίδα βεβαίως για τους ερυθρόλευκους να μπορέσει να γίνει το μεγάλο deal από την άλλη όμως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία με την Νάπολι. Και αυτό τόνισε με ανάρτηση του στα social και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς με αφορμή νέα δημοσιεύματα που παρουσιάζουν «τελειωμένη» την μεταγραφή. Ο Κώστας Καραπαπάς τόνισε χαρακτηριστικά:

«Επειδή μάλλον δεν έγινα σαφής να επανέλθω γιατί δεν θα αφήσουμε ρεπόρτερ (μυστικοσυνεργάτες του sdna) να μπερδεύουν τον κόσμο μας με παραμύθια! Προφανώς και υπάρχουν κάποιες επαφές με τον Μανωλά και τη Νάπολι, όμως δεν υπάρχει καμμία συμφωνία και τα ποσά και τα χρονοδιαγράμματα που αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ (συνέχεια άλλης φανταστικής ιστορίας του ίδιου ανθρώπου) είναι όλα ψέματα. Δεν ξέρω πόσο πιο απλά να το γράψω και όσο συνεχίζεται αυτό το ενοχλητικό και αποπροσανατολιστικό παραμύθι ευθύνη πλέον για τα γραφόμενα δεν έχει ο υπογράφων αλλά το μέσο και η διοίκησή του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ