Παναθηναϊκός – Φέρνει στην Αθήνα τον Ματέους Βιτάλ

Παναθηναϊκός – Φέρνει στην Αθήνα τον Ματέους Βιτάλ

Μεταγραφικό ντεμαράζ από τους «πράσινους», οι οποίοι συμφώνησαν με την Κορίνθιανς για τον δανεισμό του 23χρονου Βραζιλιάνου επιτελικού μέσου, Ματέους Βιτάλ.

Μεταγραφικό ντεμαράζ από τον Παναθηναϊκό! Αφού έκλεισε τον Ραμόν Λούντκβιστ και παλεύει για να αποκτήσει τον Σεμπάστιαν Παλάσιος, φέρνει στην Αθήνα τον Ματέους Βιτάλ!

Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε αστραπιαία και συμφώνησε με την Κορίνθιανς για τον μονοετή δανεισμό του 23χρονου Βραζιλιάνου επιτελικού μέσου.

Το Τριφύλλι δεν εγκατέλειψε ποτέ την υπόθεση του Βιτάλ και αφού τσέκαρε κάποιες άλλες περιπτώσεις στην αγορά που δεν ήταν εφικτό να προχωρήσουν, ενεργοποίησε τη λύση του Βραζιλιάνου.

Ο Γιοβάνοβιτς ανέκαθεν εκτιμούσε τις αρετές του Βιτάλ, έψαχνε κάτι ελαφρώς διαφορετικό, όμως συγκατατέθηκε για την απόκτηση ενός πολύ ποιοτικού ποδοσφαιριστή, που θα ανεβάσει το επίπεδο της μεσαίας γραμμής.

Ο Βιτάλ ήταν εξαρχής θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα και από τη στιγμή που συμφώνησαν οι δύο ομάδες, οριστικοποιεί τις λεπτομέρειες για την άφιξη του στην Αθήνα.

Πλέον, αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι αν στο deal θα συμπεριληφθεί και οψιόν αγοράς, η οποία όμως σίγουρα θα έχει μεγάλο ύψος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ