Στη λίστα των 60 παικτών για το βραβείο Golden Boy 2021 ο Τζολάκης – Εκτός ο Τζόλης

Στη λίστα των 60 παικτών για το βραβείο Golden Boy 2021 ο Τζολάκης – Εκτός ο Τζόλης

Σπουδαία διάκριση για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού

Η «Tuttosport» κάθε χρόνο από το 2003 (τότε το είχε πάρει ο Ράφαελ Φαν Ντε Φάαρτ) αναδεικνύει το κορυφαίο ταλέντο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Τον καλύτερο παίκτη ηλικίας έως 21 ετών δηλαδή.

Πριν από λίγους μήνες το ιταλικό Μέσο είχε ανακοινώσει τους 100 υποψηφίους για το βραβείο Golden Boy 2021. Ανάμεσά τους ήταν και δύο Έλληνες. Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης του Ολυμπιακού και ο Χρήστος Τζόλης του ΠΑΟΚ, που πλέον αγωνίζεται στη Νόριτς και την Premier League. Αμφότεροι (18 και 19 ετών αντίστοιχα) πραγματοποίησαν καταπληκτική χρόνια με τις ομάδες τους.

Σήμερα Δευτέρα (24/8) ανακοίνωσε τους 60 παίκτες που έχουν μείνει στη διεκδίκηση του βραβείου. Ανάμεσά τους είναι ο Τζολάκης. Στους 40 που «κόπηκαν» είναι ο Τζόλης.

Ο Τζολάκης βρίσκεται ανάμεσα σε παίκτες όπως οι Εντουάρντ Καμαβινγκά (Ρεν), Φάμπιο Σίλβα (Γουλβς), Έρικ Γκαρθία (Μπαρτσελόνα), Μέισον Γκρίνγουντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ιλάς Μορίμπα (Μπαρτσελόνα), Γκάμπριελ Μαρτινέλι (Άρσεναλ), Πέδρι (Μπαρτσελόνα), Τζιοβάνι Ρέινα (Ντόρτμουντ). Το όνομα του νεαρού τερματοφύλακα του Ολυμπιακού δεσπόζει δίπλα σε αυτά των σπουδαίων ταλέντων που προαναφέραμε. Μεγάλη διάκριση και επιτυχία!

Δείτε και τα 60 ονόματα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ