«Πρόταση του Ολυμπιακού για Ανχιλέρι» (pic)

«Πρόταση του Ολυμπιακού για Ανχιλέρι» (pic)

Στην Αργεντινή γράφουν ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στην Ρίβερ Πλέιτ για την απόκτηση του Φαμπρίσιο Ανχιλέρι.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ, με το όνομα του Φαμπρίσιο Ανχιλέρι, όπως σας αποκάλυψε τα ξημερώματα to10.gr, να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην «ερυθρόλευκη» μεταγραφική λίστα. Μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, με τους Πειραιώτες να εξετάζουν την περίπτωση του 27χρονου μπακ της Ρίβερ Πλέιτ.

Το βράδυ της Τρίτης (24/8) οι Αργεντινοί επιβεβαίωσαν ότι ο Ολυμπιακός καλοβλέπει την περίπτωση του Ανχιλέρι, με τον δημοσιογράφο Σέζαρ Λούις Μέρλο να γράφει μάλιστα ότι οι Ερυθρόλευκοι κατέθεσαν πρόταση στην Ρίβερ Πλέιτ, η οποία όμως απορρίφθηκε.

Σύμφωνα με τον εν λόγω δημοσιογράφο, η πρόταση που έκανε ο Ολυμπιακός στην ομάδα της Αργεντινής ήταν ύψους 2 εκατ. ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του Ανχιλέρι, με την ομάδα της Λατινικής Αμερικής όμως να την απορρίπτει. Η πρόταση κρίθηκε χαμηλή από τους ανθρώπους της Ρίβερ, με αποτέλεσμα η διοίκηση του αργεντίνικου συλλόγου να την απορρίψει.

Η υπόθεση του Ανχιλέρι, όπως διαβάσατε στο ρεπορτάζ του «10», είναι πολύ δύσκολη, αφού αφενός ο παίκτης υπολογίζεται από τον προπονητή της Ρίβερ Πλέιτ, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, αφετέρου υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ