Η Ιντεπεντιέντε χρωστάει στην Πατσούκα για τη μεταγραφή του Παλάσιος!

Η Ιντεπεντιέντε χρωστάει στην Πατσούκα για τη μεταγραφή του Παλάσιος!

Το χρέος των 850.000 ευρώ από τον Ιούλιο του 2019 έχει «παγώσει» τη μεταγραφή του 29χρονου Αργεντινού εξτρέμ στον Παναθηναϊκό!

Τον πραγματικό λόγο που εμποδίζει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σεμπάστιαν Παλάσιος στον Παναθηναϊκό, αποκαλύπτουν πληροφορίες από την Αργεντινή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εκτός από την απαίτηση της Πατσούκα να εισπράξει τα ίδια χρήματα με την Ιντεπεντιέντε, αφού κατέχουν εξ’ ημισείας τα δικαιώματα του 29χρονου εξτρέμ, έχει προκύψει άλλο ένα ζήτημα που χρονολογείται από τον Ιούλιο του 2019.

Ποιο είναι αυτό; Το γεγονός ότι η Ιντεπεντιέντε δεν έχει εξοφλήσει την Πατσούκα, όταν αγόρασε τον Παλάσιος!

Το κόστος του deal είχε ανέρθει στα 2,1 εκατομμύρια ευρώ και έχει μείνει ένα χρέος 850.000 ευρώ, το οποίο η μεξικανική ομάδα προσπαθεί να εξασφαλίσει στη διαπραγμάτευση με τον Παναθηναϊκό!

Με την Ιντεπεντιέντε να αντιδρά, αφού ουσιαστικά θα χάσει έναν ενδεκαδάτο παίκτη χωρίς κέρδος!

Αυτή την ώρα, υπάρχει επικοινωνία μεταξύ παραγόντων των δύο ομάδων, προκειμένου να αναζητήσουν μία λύση στο θέμα που έχει προκύψει, γιατί είναι προς το συμφέρον και των δύο να επιτευχθεί συνολική συμφωνία.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν καταθέσει την πρόταση τους, ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ σε Ιντεπεντιέντε και Πατσούκα, έχουν τη διάθεση να ανέβουν ως ένα βαθμό εάν χρειαστεί και έχουν συμφωνήσει με την πλευρά του Παλάσιος.

Ωστόσο, είναι προφανές ότι το χρέος της Ιντεπεντιέντε στην Πατσούρα αφορά τις δύο τους και πρέπει να καταλήξουν σε ένα συμβιβασμό, στον οποίο δεν θα αναμειχθεί ο Παναθηναϊκός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ